'Šteta! Sada je jasno o kakvom se igraču radi'

29.6.2012.
17:03
VOYO logo

Sveprisutan u otočkim medijima Redknapp je u petak izrazio svoje oduševljenje kvalitetama napadača Azzurra kojeg je još dok je Balotelli bio u Interu pokušao dovesti na White Hart Lane.

"Pokušao sam ga nagovoriti na dolazak u Tottenham prije nego je otišao u Manchester City. Izuzetno sam ga cijenio već neko vrijeme pa sam ga išao u Italiju pogledati u živo. Impresionirao me je i obavili smo jedan razgovor. Željeli smo ga dovesti na jednogodišnju posudbu iz Intera, ali njegov tadašnji klub nije pristao. Šteta. Sada je jasno o kakvom se igraču radi. On će još dugo terorizirati obrane diljem Europe", izjavio je Redknapp koji se dotaknuo i nepozivanja Davida Beckhama u nogometnu selekciju Velike Britanije za Olimpijske igre u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je i iznenađen sam jer nije uvršten u momčad, ja bih ga sigurno pozvao. David je uvijek bio pouzdan u svakom klubu i veliki je ambasador nogometa. Trenirao je s Tottenhamom u siječnju 2011. godine kada smo ga u stanci američkog prvenstva htjeli angažirati. Mislim da ne bi bilo nikakve štete da je postao član olimpijske reprezentacije. No, s druge strane moram priznati da je izbornik Stuart Pierce uvijek sam donosio odluke i to je odlika velikih menadžera. Na njemu je izbor i odgovornost za rezultat i ja mu želim puno uspjeha premda ostajem veliki fan Davida Beckhama", zaključio je bivši trener Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo