Harry Redknapp doživio udarac karijere!

Menadžer Tottenhama, Harry Redknapp, priznao je poraz što se tiče izbora novog izbornika reprezentacije Engleske, te se sada nada produljenju suradnje sa Spursima...

30.4.2012.
11:52
VOYO logo

Redknapp je prema mišljenju medija i cijelokupne javnosti bio prvi favorit za preuzimanje engleske klupe nakon što je s iste odstupio Fabio Capello. Međutim, Nogometni savez Engleske (FA) odlučio je pokucati na vrata klupskih prostorija West Bromwich Albiona i tražiti dopuštenje za pregovore s Royem Hodgsonom.

"Ne vidim način na koji bih sada postao izbornik. Royu želim svu sreću. Svi su govorili o mome imenovanju, ali ja nikada nisam razmišljao preozbiljno u tom smjeru", rekao je Redknapp za The Times.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šezdesetpetogodišnji Englez izjavio je da je sretan što će ostati u sjevernom Londonu, te se nada novom ugovoru od strane kluba, unatoč lošim rezultatima u posljednje vrijeme kojima je ugrožena pozicija koja dogodine vodi u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam sjajan posao u Spursima i nastavit ću ga obavljati dokle god budem mogao. Sve ovisi o Danielu Levyju hoće li mi ponuditi novi ugovor. Bile su ovo divne četiri godine dosada i ja svoju budućnost planiram ovdje", zaključio je nesuđeni izbornik Engleske.

Predsjednik Saveza David Bernstein ne skriva želju za angažiranjem Hodgsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvalan sam Jeremyju i WBA-i što su dopustili da otvorimo razgovore s njihovim menadžerom. Roy je jedini s kojim smo stupili u kontakt i pokušat ćemo u pregovorima osigurati njegov angažman kao trenera reprezentacije i trajno rješenje nakon odstupanja Fabija Capella".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo