HARI VUKAS REKAO DA BI RADO IGRAO PROTIV GALATASARAYA U 3. PRETKOLU: / 'Znam da smo navijačima parali živce zadnjih 20 minuta'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Razgovarao je s Mirtom i trener Renove Bujar Islami

17.9.2020.
18:20
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka plasirali su se u 3. pretkolo Europske lige minimalnom 1:0 pobjedom na gostovanju kod Renove u Skoplju.

Jedini pogodak na utakmici postigao je kapetan Hajduka Mijo Caktaš već u 4. minuti susreta. Nakon susreta su kod Mirte Šurjak u emisiju hajduk Digital stigli treneri obiju momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije je da smo prošli, po to smo došli, znam da smo navijačima parali živce zadnjih 20 minuta. Na početku je sve bilo OK, sami smo omogućili protivniku da se digne i da stvori svoje šanse, što je i normalno jer su zaostajali samo 1 gol", rekao je trener Hajduka Hari Vukas nakon utakmice te objasnio zašto je Hajduk pao u drugom dijelu.

"Izgubili smo agresiju, bio je to trenutak pada. Moram priznati da smo visjeli, pritisak je bio velik, utakmicu smo trebali odavno završiti. Imali smo puno situacija, ali nismo ih iskoristili, strepili smo do kraja. Ali, eto, uspjeli smo se obraniti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je i Vukas koga priželjkuje u 3. pretkolu, Neftči ili Galatasaray.

Ne razmišljam o tome jer smo se psihički ispraznili. Osobno bih htio Galatasaray. Bio sam tamo u klubu. Sigurno je da će ta utakmica biti drugačija od ove danas. Sve je moguće i jednoj utakmici. Morat ćemo biti puno kompaktniji i realizirati naše prilike", zaključio je Vukas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RENOVA - HAJDUK 0:1: /

Bijeli nakon dosta problema i muka u 3. pretkolu natjecanja

Image
RENOVA - HAJDUK 0:1: /

Bijeli nakon dosta problema i muka u 3. pretkolu natjecanja

'Zaslužili smo jedan gol'

Razgovarao je s Mirtom i trener Renove Bujar Islami.

"Primili smo gol odmah na početku. To je psihički djelovalo na nas, ali Hajduk je bio kvalitetniji protivnik, imali smo dobrih prilika, ali ih nismo iskoristili, odigrali smo napadački i taktički dobro. Primili smo gol već u petoj minuti, ali smo se stabilizirali. Zaslužili smo jedan gol. Imali smo nekoliko zicera, ali ako ne iskoristimo te prilike, ne možemo izvući dobar rezultat", rekao je Islami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo