rayo i getafe otpali / Halilovićev Sporting upisao veliku pobjedu nad Villarrealom i osigurao opstanak u Primeri

Hrvatski reprezentativac ušao je u 68. minuti i u 76. minuti imao veliku priliku, ali je njegov udarac s pet metara blokirala obrana Villarreala

16.5.2016.
7:25
VOYO logo

Nogometaši dva madridska kluba, Getafea i Raya Vallecana, gubitnici su raspleta posljednjeg kola španjolske Primere i sljedeće će sezone igrati u drugoligaškom društvu, dok je prvoligaški status zadržao Sporting Gijon pobijedivši na svom stadionu Villarreal s 2-0.

Strijelci za pobjedu momčadi Alena Halilovića bili su Rodriguez Menendez u 8. minuti i Alvarez u 79. Hrvatski reprezentativac ušao je u 68. minuti i u 76. minuti imao veliku priliku, ali je njegov udarac s pet metara blokirala obrana Villarreala. Srećom po momčad iz Gijona, Alvarez je sjajnim udarcem dvije minuze poslije svladao gostujućeg vratara i slavlje na El Molinonu moglo je početi, pogotovo kad je iz Seville stigla vijest da je Betis protiv Getafea poveo 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad iz madridskog predgrađa uspjela je samo smanjiti zaostatak te ih je poraz od 1-2 odveo među drugoligaše. Rayo Vallecano je na svom terenu svladao posljednjeplasirani Levante s 3-1, ali im to nije moglo pomoći da se maknu iz zone ispadanja.

U nevažnoj utakmici za konačan plasman Espanyol je svladao Eibar s 4-2, a u prvom dvoboju nedjeljnog programa Malaga je svladala Las Palmas s 4-1 uz pogodak Duje Čopa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sergio Álvarez's Bombastic Goal Villarreal (2-0...by wittyfutty1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo