HALILOVIĆ U BELGIJI SPAŠAVA KARIJERU: / Kapetan mladih Vatrenih otišao u čak sedmi klub u kratkoj karijeri

Image
Foto: AFP

Alen Halilović službeno je potpisao ugovor s belgijskim klubom

1.2.2019.
8:32
AFP
VOYO logo

Kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije Alen Halilović otišao je iz Milana na posudbu u belgijski Standard iz Liegea gdje će ostati do ljeta 2020. godine, kada će Standard moći i otkupiti njegov ugovor.

"Standard, Milan i Alen Halilović postigli su sporazum. Hrvatski reprezentativni vezni igrač je posuđen našem klubu do lipnja 2020. uz opciju otkupa", priopćio je Standard u četvrtak kasno navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se naigrao u Milanu

Halilović, kojeg za šest mjeseci čeka Europsko prvenstvo s Hrvatskom, tražio je klub u kojem bi se razvijao, igrao i skupio potrebnu minutažu. On je prošlo ljeto došao u Milan no ondje je odigrao ukupno 60 minuta u trima utakmicama Europske lige.

Čim se u siječnju otvorio prijelazni rok tražio je klub u kojem će igrati te su među opcijama bile momčadi iz Italije, Španjolske, Turske, Nizozemske i Belgije. Standard se nalazi na četvrtom mjestu u belgijskom prvenstvu s jedanaest bodova manje od vodećeg Genka. Halilović bi mogao debitirati u nedjelju u derbiju protiv petoplasiranog Anderlechta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duje Čop posljednji Hrvat koji je igrao za Standard

Posljednji hrvatski nogometaš koji je igrao za Standard bio je Duje Čop koji je ljetos od tamo otišao na posudbu u španjolski Valladolid. Standard je klub iz industrijskog grada Liega iz frankofonog južnog dijela Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo