HALILOVIĆ SE VRAĆA: / Nakon tri mjeseca pauze mali Vatreni opet u krugu momčadi

Image
Foto: Screenshot

Halilović je odradio prvi trening s momčadi nakon 17. rujna

28.12.2017.
11:19
Screenshot
VOYO logo

Član mlade hrvatske nogometne reprezentacije Alen Halilović (21) priključio se treninzima španjolskog Las Palmasa nakon tri mjeseca tijekom kojih se oporavio od ozljede lijeve noge.

Ofenzivni vezni igrač je u srijedu popodne trenirao s ostatkom momčadi prvi put nakon 17.rujna. Tada ga je na prvenstvenoj utakmici s Athletic Bilbaom ozlijedio ofenzivni vezni Raul García (31). Mjesec dana kasnije podvrgnuo se operaciji zgloba lijeve noge u Madridu. Od tada je vježbao po posebnom programu s ciljem oporavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Las Palmas na samom dnu

U međuvremenu je Las Palmas potonuo na ljestvici udarivši o njeno dno gdje se nalazi s 11 bodova. Do mjesta opstanka koje zauzima Deportivo Alavés dijele ga četiri boda.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Las Palmas' Croatian midfielder Alen Halilovic (C) vies with Atletico Madrid's midfielder Saul Niguez (R) and Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann during the Spanish league football match UD Las Palmas vs Club Atletico de Madrid at the Gran Canaria stadium in Las Palmas de Gran Canaria on April 29, 2017. / AFP PHOTO / DESIREE MARTIN

U srijedu popodne trening je vodio novi trener Paco Jémez (47). Ranije u toku dana je s konferencije za medije najavio čeličnu disciplinu u momčadi poručivši kako će igrači morati žrtvovati privatni život kako bi klub s Kanarskih otoka opstao u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući mjesec na terenu

On je na toj poziciji zamijenio Paka Ayestarana (54) koji je bio trener protekla dva mjeseca. Halilović kod njega zbog ozljede nije trenirao i igrao. Jémez je održao razgovore s igračima i najavio mogućnost transfera kada se za četiri dana otvore vrata zimskog prijelaznog roka. Halilović bi trebao biti spreman za igranje utakmica idući mjesec. Prije ozljede je sudjelovao u tri utakmice te upisao jednu asistenciju.

Njegov novi trener Jémez došao je iz meksičkog Cruz Azula s kojim mu je istekao ugovor. Prije toga je u prvoj španjolskoj ligi vodio Granadu i Rayo Vallecano. On je uoči prvog treninga održao kratki govor igračima upoznavši ih s onime što ih očekuje tijekom ovog tjedna. Halilović i suigrači okupljeni su i smješteni u hotelu AC Gran Canarija gdje će u sklopu priprema boraviti do nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo