HALILOVIĆ SE PREDSTAVIO U NOVOM KLUBU: / Objasnio zašto je pobjegao iz Dinama u Barcu i tko mu je sugerirao dolazak u Standard

Image
Foto: AFP

Bilo je ponuda iz Italije i Španjolske, no...

6.2.2019.
14:02
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Alen Halilović službeno je predstavljen u belgijskom klubu Standard Liege u kojem će igrati do kraja sezone. Milan je bila posljednja stanica reprezentativca koji je od prelaska iz Dinama u Barcelonu 2014. godine nosio dresove Sporting Gijona, HSV-a, Las Palmasa i donedavno Milana. Pred njim je nova stanica u karijeri.

Njegove prve impresije prenio je De Standaard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prerano otišao

"Za mene je transfer u Barcelonu stigao prerano. Nisam mogao više izdržati pritisak Dinama, željeli su da odem. Idealno bi bilo da sam ostao još tri-četiri godine i da sam se mogao dalje razvijati. Ali i Barcelona je bila moj klub iz snova. Lionel Messi bio je moj idol. Trenirao sam s njime i mogu reći da je najbolji na svijetu, mislim da je bolji od Ronalda protiv kojeg sam igrao u Španjolskoj", započeo je Halilović.

Objasnio je dalje da mu je najbolje bilo u Gijonu, da nije dobio pravu priliku u HSV-u jer je trener koji ga je doveo bio primoran otići nakon nekoliko tjedana, a da se u planove novog nije uklapao. Rekao je i koju riječ o vremenu provedenom u dresu Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez prilike

"Trener mi je uvijek govorio da je zadovoljan mnome, no mi nije dopuštao igrati. Moram sam se i priviknuti na Italiju, mnogo sam naučio na polju taktiku, ali rijetko sam igrao. A u mojim je godinama to važno. Želim pokazati potencijal, zato sam i želio doći u Standard na posudbu."

Bilo je opcija

I službeni klupski Twitter-profil donosi neke izjave Halilovića pa tako o Standardovim navijačima možemo saznati da su 'fantastični' te da on misli kako 'nikad nije vidio takvu atmosferu'. Dolazak u klub ne smatra korakom unatrag, a Standard naziva najboljim belgijskim klubom koji je u Europa ligi ostvario dobre rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dolazak u klub, unatoč ponudama iz Italije i Španjolske, odlučio se nakon razgovora sa prijateljima, a sugerirao mu je tu opciju i Duje Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo