HALILOVIĆ OTVORIO DUŠU U PRVOM INTERVJUU S ENGLEZIMA: / 'Vrijeme je da svima pokažem što mogu'

Image
Foto: Screenshot

Priznao je i da želi dokazati svim svojim kritičarima da nisu u pravu

24.11.2020.
9:51
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski veznjak Alen Halilović (24) karijeru će nastaviti u engleskom drugoligašu Birmingham Cityju, gdje će mu suigrač biti bivši Dinamovac Ivan Šunjić (24).

Od raskida ugovora s AC Milanom ovoga ljeta Alen Halilović, nekadašnja velika nada hrvatskog nogometa, bio je u potrazi za novim klubom i stigao je u Birmingham City kao slobodan igrač, te je u ponedjeljak s engleskim klubom potpisao ugovor do lipnja 2021. godine, objavili su britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović je za klupsku stranicu dao i svoj prvi intervju u dresu Birminghama.

"Naravno da sam uzbuđen, čekao sam ovo posljednjih nekoliko tjedana. Sretan sam jer sam ovdje i dat ću sve od sebe da pokažem što mogu“, rekao je Halilović koji je priznao da je imao još ponuda od raznih klubova, no objasnio je zašto je odabrao baš Engleze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljao sam da mi sljedeći potez u karijeri mora biti pametan, imam 24 godine i moram naći mjesto na kojem će mi trener vjerovati i na kojem će me klub htjeti. Nikad nisam igrao u Engleskoj, ali trener mi je sve objasnio“, rekao je Halilović.

Image
NAVIJAČI BIRMINGHAMA JAKO PUNO OČEKUJU OD HALILOVIĆA: /

'On je veći od našeg kluba!'

Image
NAVIJAČI BIRMINGHAMA JAKO PUNO OČEKUJU OD HALILOVIĆA: /

'On je veći od našeg kluba!'

'Dokazati kritičarima da nisu u pravu'

"Trener me nazvao prije otprilike dva tjedna. Ivan (Šunjić op.a.) mu je dao moj broj. Pitao me u kakvoj sam fizičkoj formi, što mislim o engleskom nogometu, rekao sam mu da poznajem momčad jer sam gledao Ivana koji je moj dobar prijatelj. Rekao mi je da misli da je momčad dobra ove godine i da vjeruje da će imati dobru sezonu“, objasnio je Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam kreativan igrač, volim imati loptu u nogama, ali sam proteklih godina dosta naučio o obrani, a i morao sam puno trčati, tako da se mogu priviknuti na ovakav nogomet. Kao što sam rekao, imam 24 godine i nisam htio otići negdje gdje neću igrati. Vrijeme je da pokažem svima što mogu napraviti“, rekao je Halilović.

Priznao je i da želi dokazati svim svojim kritičarima da nisu u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebat će mi vremena, ali, iskreno, moram dokazati prvo sebi da mogu dobro igrati, a onda mislim da ću moći pomoći svojoj momčadi, a i onda može pomoći meni“, zaključio je Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo