HALILOVIĆ GOLOM SPASIO LAS PALMAS PA PORUČIO: / 'Četiri mjeseca sam bio u muci, gol će mi osnažiti samopouzdanje'

Image
Foto: AFP

"Meni je od velike važnosti što je u ovoj, gotovo prijelomnoj utakmici, kad je bilo najvažnije, trener pola sata prije kraja prvo mene poslao na teren", izjavio je veznjak Las Palmasa

7.2.2018.
17:24
AFP
VOYO logo

ALEN HALILOVIĆ JUNAK POBJEDE LAS PALMASA: Hrvat pogodio s 15 metara i produžio nadu svom klubu

Alen Halilović vrratio se na teren nakon četiri mjeseca duge pauze zbog ozljede, a u prošlom je kolu na domaćem terenu za svoj Las Palmas zabio jedini pogodak na utakmici i tako donio svojoj momčadi važna tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gol je stvarno značajan za klub, ali je točno da će i meni dodatno osnažiti samopouzdanje. Četiri mjeseca sam bio u muci zbog teške ozljede. Radio sam kao nikad nakon operacije. Još jednom sam si potvrdio koliko strasti imam prema nogometu i jedva sam dočekao povratak na teren. Sad je vrijeme postupnog vraćanja u formu, onu koja me krasila na početku sezone, a koja je prekinuta teškom ozljedom", rekao je Halilović za Sportske Novosti.

'Osjećaj da me ništa ne boli je fenomenalan'

Nakon dugo vremena, povremeni hrvatski reprezentativac trenira bez bolova:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam osjećaj da će nas ova pobjeda deblokirati psihološki. Neću se opterećivati što je bilo, najvažnije mi je da se sada napokon osjećam dobro. Treniram 100 posto, nema nikakvih bolova. Uz pomoć i mog fizioterapeuta Kristijana Nađenića, rješavali smo sve te tegobe nakon operacije i ponovnog drila poslije duge pauze. Taj osjećaj da me ništa ne boli je fenomenalan", rekao je 21-godišnjak.

Osvrnuo se i na odnos s trenerom Pacom Jemezom, ali i svoje mjesto u momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" S trenerom imam vrlo dobru suradnju. Razgovarali smo i složili se kako je četiri mjeseca pauze i težina ozljede dovoljan razlog da idemo pažljivo i dozirano. Meni je od velike važnosti što je u ovoj, gotovo prijelomnoj utakmici, kad je bilo najvažnije, pola sata prije kraja prvo mene poslao na teren. To puno govori o njegovu povjerenju i presretan sam da sam i njemu i momčadi, navijačima, na podršku uzvratio pobjedonosnim pogotkom. Što se taktičke priče tiče, u dosadašnja tri nastupa igrao sam desno i lijevo krilo, polušpicu, dakle tamo gdje je trener odredio da mu trebam. Interes momčadi je iznad svih nas. Volim igrati na polušpici, malo desno, ali ponavljam, sad je najvažnije rasti u formi, dati doprinos da se momčad bodovno digne, sve ostalo doći će samo po sebi", rekao je Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo