POZNATI NOVINAR BOCNUO MODRE: / 'Pa nije Dinamo Hajduk da može doći na San Siro i dobiti crno-plave'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Modri nisu uspjeli ponoviti predstavu iz Maksimira kada su slavili s 4:0

27.11.2019.
11:24
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama nisu se proslavili u utorak navečer na kultnom milanskom stadionu San Siru. Momčad NenadaBjelice odigrala je svoju najlošiju utakmicu ove sezone u Ligu prvaka. Atalanta je slavila s 2:0, a s obzirom na to što se događalo na terenu Modri mogu biti sretni što nije došlo do debakla.

Image
PROTIV ATALANTE SU ESKALIRALI PROBLEMI U IGRI DINAMA: /

'Takvo što je nedopustivo. Jako je neozbiljno reagirao, a Ademija su ostavili samog'

Image
PROTIV ATALANTE SU ESKALIRALI PROBLEMI U IGRI DINAMA: /

'Takvo što je nedopustivo. Jako je neozbiljno reagirao, a Ademija su ostavili samog'

"Niti u jednom segmentu nismo bili ono što smo htjeli. Nismo bili kompaktni niti u napadu niti u obrani. Idemo u zadnje kolo Lige prvaka sa šansama da budemo drugi ili treći. Da nam je to netko prije dao, vjerojatno bismo odmah potpisali. U zadnjoj utakmici možemo sve riskirati, nemamo što izgubiti. Bit ćemo mi u poziciji u kojoj je danas bila Atalanta," kazao je Bjelica poslije susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nervozni od početka

"Bili smo dosta nervozni u početku i radili neke početničke greške. To me podsjetilo na onu utakmicu u Manchesteru, isto smo bili preimpresionirani. Pokušali smo za ovu utakmicu ekipu opustiti, da daju svoj maksimum. Ali eto nismo uspjeli. Prvih desetak minuta bili smo dosta nesigurni na lopti, pokušavali smo raditi neke komplicirane stvari, nismo se držali onoga da treba raditi jednostavne stvari perfektno", dodao je i istaknuo kako je Dinamo nakon primljenog gola imao nekoliko situacija u kojima se mogao vratiti u igru za bodove, ali i priznao kako je utakmica nakon 2-0 bila gotova.

"Dozvolili smo im da se dignu i uđu bolje u utakmicu. Imali smo puno grešaka koje se ne smiju ponoviti. Poslije gola imali smo nekoliko situacija kad smo se mogli vratiti, imali smo i prečku, ali mislim da je kod 2-0 utakmica bila gotova i više je izgledalo kao da ide prema 3-:0 nego prema 2:1. Išli smo zatvoriti utakmicu da nam se ne dogodi neka veća katastrofa i da Atalanti u zadnjoj utakmici bude dovoljan bod za treće mjesto," poručio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovakav rasplet reagirao je poznati splitski novinar i veliki navijač Hajduka BernardJurišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa nije Dinamo Hajduk da može doći na San Siro i dobiti crno-plave", bocnuo je Jurišić Modre.

Mislio je pritom na uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europske lige odigrane 9.8.2012. kada je Hajduk na San Siru slavio 2:0 protiv Intera. Međutim, to im nije bilo dovoljno za prolazak dalje jer su na Poljudu izgubili s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo