ŽAN KVASINA / Hajdukovcima zaigrala mašta: Miljenik Torcide iznenada postao slobodan igrač

Image
Foto: Profimedia.hr

Kouassi je za Hajduk nastupao od 2013. do 2015. te je jedan od rijetkih stranaca na kojem su Splićani zaradili ozbiljnije novce

11.1.2023.
12:23
Profimedia.hr
VOYO logo

Prijelazni rok u HNL-u počinje za tjedan dana što znači da hrvatski prvoligaši mogu prodavati igrače i dovoditi one bez ugovora, ali još uvijek ne mogu iste kupovati.

Zbog toga je nogometna tržnica u Lijepoj našoj još uvijek prilično jednosmjerna, a navijači u svom nestrpljenju i želji za pojačanjima rado promatraju tko je od njihovih miljenika slobodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od jedne takve vijesti iz Turske zaigrala je mašta navijačima Hajduka. Naime, Jean Evrard Kouassi iznenada je postao slobodan igrač nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s turskim prvakom Trabzonsporom.

Jedan od stranaca na kojem su Splićani zaradili

Tamo je prije godinu dana pristigao iz Kine, a odigrao je prošlog ljeta 22 utakmice nakon čega je otišao na posudbu kod Andree Pirla u Karagumruk. U 13 utakmica je Bjelokoščanin zabio četiri pogotka no prije par dana je raskinuo posudbu, a sada i ugovor s aktualnim prvakom Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih dana turski mediji spekuliraju o njegovom povratku u Kinu odnosno Zheijang no za to još uvijek nema potvrde te nitko Hajdukovim navijačima ne može zabraniti maštanje da će se brzonogi Afrikanac vratiti u Split iako je ovaj 28-godišnjak vjerojatno preskup za Majstore s mora.

Podsjetimo, Kouassi je za Hajduk nastupao od 2013. do 2015. te je jedan od rijetkih stranaca na kojem su Splićani zaradili ozbiljnije novce. Naime, prodan je u SH SIPG za 2 milijuna eura, a ostao je upamćen kao miljenik Torcide koja mu je nadjenula nadimak Žan Kvasina. Trenutno ga Transfermarkt cijeni na 2.7 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo