HAJDUKOVCI BIJESNI: / 'Poništen nam je potpuno čisti gol!'

Nogometaši Hajduka doživjeli su drugi uzastopni poraz u hrvatskom prvenstvu. Nakon kraha na Kantridi u srijedu (0:3), ove su subote u Kranjčevićevoj izgubili od Lokomotive s 2:1.

21.2.2015.
21:21
VOYO logo

Podsjetimo, Lokomotiva je u utakmici 22. kola povela već u sedmoj minuti pogotkom bivšeg hajdukovca Franka Andrijaševića. Dvadeset minuta kasnije je izjednačio Anton Maglica, a na početku drugog poluvremena, u 52. minuti, Zagrepčani su opet bili u prednosti zahvaljujući Šimi Gržanu.

Već su se tada Hajdukovi igrači žalili i tražili igranje rukom, ali pravo je negodovanje nastalo tri minute kasnije kada je Sandro Gotal pospremio loptu u mrežu, ali je pogodak poništen zbog sumnjivog zaleđa. Za Maglicu, međutim, nikakve dvojbe nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo mi svoje, oni svoje prigode, mi nismo, oni ih jesu iskoristili. Na terenu je bio osjećaj da je Gotalov gol potpuno čist, bio sam blizu, siguran sam da nikakvog zaleđa nije bilo. S igračem više (isključen Mrčela u 67. minuti, op. a.) im nažalost ništa nismo uspjeli napraviti. No nema predaje, dugo je prvenstvo, doći će oni nama u Split. Siguran sam da ćemo na kraju završiti treći", izjavio je Maglica za Sportske novosti.

Novi trener Hajduka Stanko Poklepović ipak nije tražio alibi u suđenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk mi se činio nezreo. Puno je tu bilo nespretnosti, a rekao bih i gluposti. Jednostavno nismo u situaciji da ispoštujemo zahtjeve, a to se najbolje vidjelo nakon isključenja. Na nama je da kroz svaku utakmicu stječemo iskustvo i korigiramo stvari u hodu jer vremena baš i nema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo