HAJDUKOVAC SE OGLASIO NAKON ŠAMARANJA SUPARNIKA, UBRZO MU STIGLA PORUKA OD VATRENOG: / 'Meni je sada najteže...'

Image

Rukom po licu udario je Karla Lulića

8.4.2021.
10:08
VOYO logo

U odgođenom susretu 21. kola Prve HNL Hajduk i Slaven Belupo su na Poljudu odigrali 2-2, a domaćin je izjednačio u šestoj minuti sudačke nadoknade. Slaven Belupo je bio na korak do prve pobjede u posljednjih deset kola, no Hajduk se spasio u posljednjim trenucima susreta golom turskog napadača Umuta Nayira.

Ovu utakmicu obilježio je i incident na kraju prvog poluvremena. Hajduk je ostao s igračem manje nakon što je NihadMujakić rukom po licu udario Karla Lulića. Sve je započelo njihovim naguravanjem, a završilo nepromišljenim postupkom domaćeg braniča. Sudac Goran Pečarić provjerio je situaciju i isključenje je bilo opravdano. Mujakić se poslije utakmice oglasio i ispričao za svoj postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispričavam se prije svega svojim suigračima, stručnom stožeru, cijelom klubu i navijačima. Svjestan sam da moja reakcija nije bila primjerena i da je dovela do rezultata kojeg nismo željeli. Dogodio se trenutak u kojem sam reagirao neprikladno, suprotno mom odgoju i onome što se od mene očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trudim se, izgaram i svim srcem borim se na svakoj utakmici za dres kojeg nosim i kluba kojeg iznimno cijenim i poštujem, ali mladost i moja velika želja doveli su do nesmotrene reakcije. Meni je sada najteže i još želim izraziti žaljenje zbog onoga što sam napravio", napisao je na Instagramu, gdje su mu se u komentarima javili pojedini suigrači, među kojima je i hrvatski reprezentativac LovreKalinić.

Image
Image
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo