HAJDUKOVA VELIKA POBJEDA: / "Podnosim ostavku zbog neviđenog pritiska"

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
19.10.2015.
22:43
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Epilog je to krize koja je danima tresla Splitsko-dalmatinsku županiju u kojoj su suci odbijali raditi svoj posao dok je Šupraha na čelu NSŽSD-a. Do bojkota je došlo kada se za mjesto predsjednika Udruge nogometnih sudaca Splitsko-dalmatinske županije odlučio kandidirati Ante Kušeta. Šupraha se htio kandidirati za istu funkciju, a Kušeti je navodno prijetio da će ga smijeniti sa svih dužnosti ako ne povuče kandidaturu.

Sukob s Brbićem

No, na kraju je Šupraha, kako sam kaže, pod pritiskom podnio ostavku na mjesto predsjednika Županijskog saveza. Do novih izbora će organizaciju voditi Marijan Gudelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske iz osobnih razloga, a uslijed neviđenog pritiska na sebe i članove moje obitelji. Skupština će biti sazvana u skladu s važećim aktima saveza", prenose Šuprahine riječi 24 sata.

Ovakvim su raspletom zasigurno zadovoljni čelnici Hajduka koji se nikako nisu uspijevali složiti sa Šuprahom kojeg smatraju Mamićevim i Šukerovim čovjekom. Kulminacija sukoba se dogodila lani kada je Šupraha fizički nasrnuo na Hajdukova predsjednika Marina Brbića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo