Nije sala: Hajdukova legenda nastavlja karijeru u Srbiji!

Legendarni nogometas Hajduka Blaz Sliskovic (55) postao je novi trener srbijanskog prvoligasa Novog Pazara, objavila je u ponedjeljak novinska agencija Tanjug.

15.9.2014.
16:45
VOYO logo

Glavni tajnik Novog Pazara Redzep Korac izjavio je kako su sa Sliskovicem postigli nacelan dogovor, te da ce detalje utvrditi u utorak, kada se ocekuje da ce Sliskovic biti predstavljen javnosti. Sliskovic bi na trenerskoj klupi Novog Pazara trebao debitirati u subotu kada gostuju kod Crvene zvezde.

Nakon pet kola Novi Pazar se nalazi na sredini prvenstvene ljestvice, na 8. mjestu sa 7 bodova. Vodeci je Partizan sa 15, a slijede Crvena zvezda sa 13 i Vojvodina sa 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bogatoj igrackoj karijeri Sliskovic je nastupao za Velez, Hajduk, Marseille, Pescaru, Lens, Rennes, a zavrsio ju je 1998. godine u Zrinjskom iz rodnog Mostara. Za reprezentaciju bivse Jugoslavije odigrao je 26 utakmica i zabio je tri gola.

Trenersku karijeru poceo je u Hrvatskom Dragovoljcu, jednu sezonu vodio je Hajduk, zatim Zrinjski, Tiranu, rumunjsku Unireu, Siroki Brijeg, saudijski Al-Ansar, te kineski Qingdao Jonoon. Bio je i izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo