Sportski direktor splitskog Hajduka Mindaugas Nikoličius nalazi se u Milanu gdje dogovara transfer jednog od najtelentiranijih igrača dvojeg kluba Marija Vuškovića (19) u talijanskog prvoligaša Torino, objavio je stručnjak za transfere Nicolo Schira.

Podsjetimo, Schira je ranije u ponedjeljak objavio da je Vušković sve bliže transferu u redove talijanskog prvoligaša Torina i još se trebaju samo finalizirati posljednji detalji kako bi posao bio gotov.

"Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius je u Milanu kako bi se našao s predjednikom Torina Urbanom Cairom. Predsjednik Cairo želi završiti posao", napisao je Schira.

O transferu 19-godišnjeg Vuškovića u neki strani klub piše se već neko vrijeme.

Htjeli ga velikani

Podsjetimo, u travnju je glasno odjeknula vijest da je škotski velikan Celtic ponudio pet milijuna eura Hajduku za Vuškovića (19) te da su tu ponudu Splićani glatko odbili.

Talijanski mediji nakon toga su objavili da su za Vuškovića zainteresirani i talijanski klubovi Napoli, Torino te Sassuolo.

Tada je objavljeno i da Hajduk za svojeg 19-godišnjaka traži šest milijuna eura te određeni postotak od sljedeće prodaje.

Sada je očito da u utrci za Hajdokovu mladu zvijezdu bio najbrži Torino i pretpostavlja se da će cijeli posao biti uskoro službeno potvrđen.