Hajduk prijeti HNS-u: Poljud Vatrenima zatvara vrata?!

Hajdukov Nadzorni odbor trebao bi se ekspresno sastati, a neki od članova NO spremni su za radikalne poteze prema HNS-u.

3.9.2012.
14:43
VOYO logo

Prema najavama iz Splita ekspresno će se sastati Nadzorni odbor Hajduka, a neki od članova NO spremni su za radikalne poteze prema Hrvatskom nogometnom savezu.

Jedan od njih je prekid odnosa s HNS-om, odnosno otkazivanje domaćinstva dvoboja Hrvatske i Škotske u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani su ogorčeni suđenjem, nova pogreška proteklog vikenda u Rijeci bila je kap koja je prelila čašu, izvještava Dalmacija News.

Od ovog kvalifikacijskog ciklusa trebao se popraviti odnos HNS-a prema Splitu, odnosno reprezentacija je trebala igrati veći broj utakmica u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa i od toga, jer je novi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker odlučio kako se neće igrati po dvije utakmice u Zagrebu i Splitu, te jedne u Osijeku. Maksimir će biti domaćin čak tri utakmice (Belgija, Srbija i Makedonija), Osijeku je pripala jedna (Wales), kao i Splitu.

Hoće li se i ta jedna uopće odigrati u Splitu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo