JAO, PA NEĆE VALJDA TAMO / Hajdukov mladi supertalent i reprezentativac odlazi u Njemačku? Mogli biste se jako razočarati kada vidite gdje

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bild piše kako je za Vuškovića interes pokazao posrnuli njemački velikan

30.8.2021.
19:48
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Mladi hrvatski reprezentativac i jedan od najtalentiranijih nogometaša Hajduka, Mario Vušković, mogao bi, ako je vjerovati njemačkom Bildu, ostvariti svoj prvi veliki transfer u završnici ljetnog roka.

Bild piše kako je za Vuškovića interes pokazao posrnuli njemački velikan, danas drugoligaš, HSV. Vušković već dvije sezone igra sjajno za Hajduk i vrlo dobro u reprezentaciji, a Transfermarkt ga procjenjuje na šest i pol milijuna eura, ali Bild navodi kako HSV trenutno nema dovoljno novca da plati mladog Hrvata pa je valjda u pitanju posudba s opcijom otkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSV ne stoji baš najbolje

Hajduk je, navodno, ovoga ljeta već imao dobru ponudu Celtica za Vuškovića, ali su je odbili jer su Škoti ponudili premalo novca. Podsjetimo, Vušković je posljednje četiri utakmice Hajduka propustio zbog lakše ozljede, ali već se neko vrijeme govori kako je u pitanju zapravo dogovaranje transfera.

HSV je ove sezone tek deseti u ligi, a prošle su sezone bili tek četvrti. Nekako se nadamo da jedan od najboljih mladih braniča koje imamo ipak neće karijeru nastaviti u drugoj njemačkoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo