DOBIO JE SVOJE / Hajdukov igrač hvalio se golčinom na Instagramu, suigrači ga počeli ismijavati: 'Imaš hrabrosti ovo objaviti... Realno, to je autogol'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Jedan od strijelaca za Hajduk bio je i Jani Atanasov, a on je u 77. minuti zabio iz slobodnog udarca

5.9.2022.
14:59
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjem susretu osmog kola SuperSport HNL-a Hajduk je na Poljudu pobijedio Slaven Belupo sa 5-1 nakon što su gosti vodili na poluvremenu. Hajduk je do uvjerljive pobjede stigao preokretom nakon što su gosti vodili na poluvremenu postigavši čak pet golova u nastavku.

Jedan od strijelaca za Hajduk bio je i Jani Atanasov, a on je u 77. minuti zabio iz slobodnog udarca. Makedonac je opalio s veće distance, a lopta je pogodila Slavenova igrača Filipa Hlevnjaka i promijenila smjer te je na koncu završila u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ismijavaju ga na Instagramu

Atanasovu je taj gol, očito, bio veoma lijep pa se njime odlučio pohvaliti na Instagramu, ali reakcije njegovih suigrača nisu onakve kakve je možda očekivao.

"Hrabro od tebe što objavljuješ ovakav gol, ali OK, bravo", napisao mu je Marco Fossati. "Ajde Talijanu dosta", odgovorio mu je Atanasov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom mu se javio Stefan Simić s konstatacijom: "Autogol realno". Brzo je i njemu odgovorio Makedonac: "David Luiz, molim te, smiri se". Simić se nastavio šaliti: "Dobro sam te naučio na poluvremenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo