'Hajduk više neće biti klub za drugo mjesto!'

Novopečeni predsjednik Hajduka, Hrvoje Maleš odmah je po dolasku u splitski klub pokazao ozbiljne namjere.

28.4.2011.
19:31
VOYO logo

Početak presice na kojoj je predstavljena nova tročlana garnitura uprave Bijelih, mladi 32-godišnji magistar ekonomije odlučio je posvetiti najljućem rivalu koji je ovih dana u slavljeničkom raspoloženju.

"Prije svega čestitke Dinamu na njihovoj godišnjici, koja god bila. No, moram spomenuti da smo mi mnogo slavniji klub od Modrih, jednako tako i trofejniji", rekao je novopečeni predsjednik Hrvoje Maleš te najavio promjene u pogledu maksimirske dominacije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od danas tražim jednake uvjete za sve. Kao navijač dugo sam osjećao nepravdu, no sada će stvari doći na svoje mjesto. Istina jest da Hajduku treba dobar Dinamo, ali nikako nećemo dopustiti da nas netko smatra klubom za drugo mjesto."

Malešova uloga predsjednika obuhvaćat će vođenje računa o financijama, stoga je odmah u startu najavio rezanje troškova. Program pod nazivom Veliki Hajduk uključivat će maksimalni iznos plaća igračima od sto tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo nemotiviran igrač koji nema vjere u sebe neće pristati na smanjeni ugovor", bila je kratka predsjednikova opaska za one koji su u startu ovu točku programa proglasili nemogućom misijom.

Brigu o struci vodit će stari nogometni lisac Milo Nižetić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša želja je da Hajduk igra osam do deset utakmica u Europi. Igra mora biti atraktivna i napadačka, i da se vrati korijenima Dalmacije", kratak je bio Nižetić.

Za kraj je još kraći bio Pavle Ciccarelli, novi član uprave koji je zadužen za brigu o marketingu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marketing do sada nije bio iskorišten kako treba. Moj je zadatak da to promijenim".

Novosti o kaznama za trojac J. Buljat, Anas Sharbini i Subašić nema, suspendirani su i prijavljeni vodstvu kluba. Konačnu odluku o visini i duljini donijet će nova uprava koja će dužnost preuzeti u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201104260705006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo