Velika sreća usred Zagreba: Stiže im Hajduk

U sjeni izvlačenja parova Europske lige održan je još jedan ždrijeb, ali u Hrvatskoj i to za parove šesnaestine finala hrvatskog Kupa.

30.8.2013.
11:16
VOYO logo

Navijači Suhopolja i Kustošije imaju najviše razloga za slavlje, stižu im Dinamo, odnosno Hajduk. Hrvatski prvak će tako put Slavonije. Suhopolje je već imalo prvoligaša - Mladost 127, ali nakon financijske propasti u 2001. godini je preimenovan u HNK Suhopolje i natječe se u ligi Vitovitičko-podravske županije.

Hajduk, pak, stiže u Zagreb, njegov zapadni dio. Kustošija nastupa u Prvoj zagrebačkoj ligi, a gostovanje Bijelih bit će jedan od najvećih dana u povijesti kluba osnovanog još davne 1929. godine. Hajduk će do tada ostati bez Gorana Blaževića, vratar seli u Levski iz Sofije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka će na Korčulu, kod Zmaja iz Blata, a jedini klub koji je već u osmini-finala jest NK Međimurje. Njihov suparnik (Karlovac) je odustao od natjecanja.

U ovoj fazi, igra se samo jedna utakmica, a ona je na rasporedu 25. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suhopolje-Dinamo, Kustošija-Hajduk, Drava-Cibalia, Torpedo-Osijek, Novigrad-Varaždin, Jadran Poreč-Slaven Belupo, Marsonia-Zagreb, Podravina-Šibenik, Zmaj-Rijeka, Slavonija-Istra 1961. Lučko-Pomorac, Gorica-Inter Zaprešić, Međimurje-Karlovac, Segesta-Zadar, Zelina-Vinogradar i HAŠK-Zagora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo