HAJDUK TRAŽI PREDSJEDNIKA: / Jedan od kandidata odustao je u startu, bivši Vatreni nema ni formalne uvjete

Image
Foto: PIXSELL

Tko će naslijediti Kosa na poziciji predsjednika Hajduka?

23.4.2018.
12:50
PIXSELL
VOYO logo

Split je potrazi za nasljednikom Ivana Kosa koji odlazi s mjesta predsjednika uprave Hajduka. U medijima odmah su isplivala tri imena koje mnogi vide na tom mjestu - Stipe Pletikosa, Hrvoje Maleš i Zvonimir Akrap.

Ipak dvojica od terceta izgleda da nemaju šanse za novi posao. Zvonimir Akrap, član Uprave Splitske banke za gospodarsko i financijska tržišta, sam se izuzeo iz te utrke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmice Hajduka gledam kao navijač..."

[ANKETA] HAJDUK JE OSTAO BEZ PREDSJEDNIKA NAKON PRIOPĆENJA TORCIDE: Podržavate li smjenu Ivana Kosa?

"Niti to u ovom trenutku dolazi u obzir, niti me itko kontaktirao na tu temu. Fokusiran sam isključivo na svoj posao u banci, a utakmice Hajduka gledam kao navijač i predstavnik banke koja je s velikim zadovoljstvom nedavno potpisala novi sponzorski ugovor s 'bijelima'", rekao je Akrap za Dalmatinski portal kojeg su mnogi iz kruga bliskih klubu vidjeli na toj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti portal navodi kako proslavljeni bivši hrvatski vratar Stipe Pletikosa koji radi, između ostaloga, kao stručni komentator na HRT-u nema formalne uvjete. Pletikosi fali još jedan ispit do završetka kineziologije, a školuje se i za UEFA A licencu. OVDJE možete pogledati uvjete koji su se morali zadovoljiti na prethodnom Javnom natječaju za člana uprave športskog dioničkog društva HNK Hajduk Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo