HAJDUK SUMNJA U NAMJEŠTANJE ŽDRIJEBA: / Splitski velikan traži smjenu Povjerenika

Image
24.2.2017.
18:35
VOYO logo

U klubu s Poljuda smatraju da je odlukom koju je potpisao predsjednik Povjerenstva natjecanja HNK za pionire, kadete i juniore Damir Stipković u pitanje dovedena regularnost natjecanja, pri čemu se kao sporna navodi činjenica da nekim klubovima nije uručen poziv na ždrijebanje sukladno regulativi. Navodi se u tekstu da su iz Hajduka u utorak 21. veljače kontaktirali Stipkovića sa pitanjem o održavanju ždrijeba, a dobili odgovor da će se isti vjerojatno održati u srijedu bude li dostupnih prostorija.

U srijedu oko 13 sati ponovno su kontaktirali Stipkovića te dobili informaciju da će se on održati u 14 sati u Zagrebu. Dan ranije zatraženu službenu obavijest primili su elektronskom poštom u 13:03, nedugo nakon što su informaciju i saznali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduku je, inače, ždrijeb 3. kola završnice kadetskog kupa dodijelio gostovanje u Rijeci, dok će Dinamo igrati protiv Sesveta. Splitski klub zatražio je poništenje ždrijeba i održavanje novog, ali i pokretanje postupka protiv Stipkovića i njegovu smjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo