POSAO GODINE NA POLJUDU / Hajduk sprema najveći transfer još od dolaska Marka Livaje. Stiže im bivši dinamovac i Vatreni?

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Imao je solidnu karijeru u Italiji, ali ona bi vjerojatno bila puno bolja da nije imao nekoliko teških ozljeda koljena

13.7.2022.
13:27
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je ovoga ljeta, barem do sada, bio dosta neaktivan na nogometnom "mercatu". Kažemo do sada jer Talijani su upravo plasirali apsolutnu senzaciju.

Naime, talijanski mediji tvrde da bi na Poljud mogao sletjeti bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji igrač Dinama, Marko Rog. Rogov trenutni klub, Cagliari, pao je u Serie B i Hrvat je trenutno u potrazi za novim izazovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta dello Sport tvrdi da bi mogao preći u Cremonese, novopečenog prvoligaša, no sardinijski portal Centrotrentuno uvjerava da je za Roga zainteresiran i Hajduk.

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Traže ga i bundesligaši

"Splitski klub već neko vrijeme pokušava nagovoriti Roga na povratak kući. U pitanju je posudba, Hajduk ne bi otkupio njegov ugovor", pišu Talijani i navode kako Roga traže i neki bundesligaši poput Wolfsburga, Union Berlina i Eintracht Frankfurta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nijedna ponuda iz Njemačke u klub još nije stigla, ali interes postoji", navode Talijani.

Rog je svoj uzlet doživio dolaskom u Dinamo 2015. godine kada je za pet milijuna eura prešao iz Splita, i još dan danas drži rekord najskupljeg ulaznog transfera u HNL-u. Kasnije ga je Dinamo prodao za 15 milijuna eura Napoliju, a ovi su ga prije dvije godine prodali Cagliariju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rog je imao solidnu karijeru u Italiji, ali ona bi vjerojatno bila puno bolja da nije imao nekoliko teških ozljeda koljena. Za reprezentaciju je debitirao 2014. godine i odigrao je 21 utakmicu, a posljednji je put nastupio prije dvije godine protiv Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo