ZANIMLJIVA PRINOVA / Hajduk skuhao transfer u tajnosti: Stiže mladi američki ofenzivac iz Belgije

Image

Anello je za Lommel odigrao ukupno 42 seniorske utakmice te je pri tom postigao sedam pogodaka uz 5 asistencija

13.2.2023.
21:02
VOYO logo

HNK Hajduk i belgijski Lommel SK dogovorili su posudbu 20-godišnjeg krilnog napadača Agustina Anella koji se danas priključio Bijelima nakon što je prošao liječničke preglede. Anello je stigao na posudbu do kraja aktualne sezone, a Hajduk ima opciju otkupa njegovog ugovora. Novi igrač nosit će dres s brojem 20.

Agustin je rođen 22. travnja 2002. godine u Miamiju na Floridi, a uz državljanstvo SAD-a ima i državljanstvo Italije. Prve nogometne korake napravio je u SAD-u, a nogometnu edukaciju nastavio je u Španjolskoj te na koncu u Belgiji, odnosno u drugoligašu Lommel SK koji djeluje u sastavu City football group.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anello je za Lommel odigrao ukupno 42 seniorske utakmice te je pri tom postigao sedam pogodaka uz 5 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Radi se o igraču kod koji ima visok motiv i upornost, kao i izraženu želju za uspjehom i napretkom. Kroz pristup igri do izražaja dolazi njegov južnoamerički mentalitet i kompetitivnost, što je kompatibilno s našim mentalitetom, stilom i modelom igre. Osnovna pozicija mu je lijevo krilo s dominantno desnom nogom, a može igrati i na poziciji lijevog bočnog igrača. Odličan je u igri 1 na 1, posjeduje raznovrstan i nepredvidiv dribling te visoku razinu brzinskih sposobnosti kao i igranja u visokom intenzitetu. Premda je mlad igrač, pokazuje ozbiljnost, taktičku disciplinu i odgovornost u igri', kazao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius o karakteristikama novog igrača.

Transfermarkt procjenjuje Anella na vrijednost od 350 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo