HAJDUK SE OGLASIO ZBOG BUJICE I NAJAVIO PRAVNE KORAKE: / Bujanec se ispričao na Facebooku i okrivio Srbe

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

Štimac je svojim gostovanjem u Bujici podigao puno prašine

8.12.2018.
13:16
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Torcida je sinoć, nakon njegovog gostovanja u Bujici, zaprijetila Igoru Štimcu da više nije dobrodošao južnije od Svetog Roka. Uz objavu na svom službenom kanalu, navijači Hajduka postavili su fotografiju transparenta na kojem piše: “Hajduk živi vječno, a vi dok vas mi ne uhvatimo”.

Štimac je sinoć gostovao u kod osuđenog dilera Velimira Bujanca. Spomenuti voditelj nazvao je nekadašnjeg lidera Torcide, pokojnog Žana Ojdanića – Jovanom Ojdanićem i time isprovocirao navijače Hajduka i branitelje s kojima je Žan sudjelovao u obrani Hrvatske tijekom rata. Vezano za tu izjavu, Bujanec se ispričao putem svoje Facebook stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žestoka reakcija odmah je stigla iz Udruge Naš Hajduk, koju Štimac redovito optužuje da silovanjem zakona izvlači novac iz kluba. Članovi Našeg Hajduka, koji imaju dio vlasništva u klubu, Štimcu su poručili da je gori od najgoreg četnika, istaknuvši kako će na svaki mogući način obraniti spomen na svoje prijatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Splita stigao odgovor

”Jadni i bijedni narkomani, nasilnici, svodnici, propali poduzetnici i kukavice večeras su se, uz uobičajenu dozu svojih laži i proljeva, dotaknuli i nekih velikih ljudi kojima u normalnoj državi ne bi mogli ni obrisati cipele. Obranit ćemo spomen na naše prijatelje, na svaki mogući način, to vam poručujemo. I da, gori ste od najgorih četnika”, poručili su iz Našeg Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutros se oko svega oglasio i službeni Hajduk:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''HNK Hajduk istražuje i provjerava navode te izjave od strane voditelja i bivšeg igrača kluba, izrečene u televizijskoj emisiji koja se u petak, 7. prosinca 2018. godine, u večernjim satima prikazivala na nekoliko lokalnih televizija u Hrvatskoj. O daljnjim pravnim koracima i postupcima promptno ćemo obavijestiti cjelokupnu javnost'', poručili su iz kluba preko Facebooka, uz potpis '#HŽV #zbogjedneljubavi'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo