Hajduk se odriče Sharbinija za 100.000 eura

Iako se posljednjih dana pričalo kako je Mario Maloča na izlaznim vratima Poljuda, od njegovog transfera u Kaiserslautern za sada neće biti ništa.

4.1.2012.
8:02
VOYO logo

Trener hajduka Krasimir Balakov napokon se vratio u Split, gdje je uoči odlaska na priprema počeo rješavati igračku križaljku. Bijeli će prvo nakratko skočiti do Solina, nakon čega slijede naporan rad u turskoj Antalyji.

No, kako stvari stoje među putnicima neće se naći Ahmad Sharbini. Naime, stariji Grobničanin bi prema tvrdnjama s Poljuda mogao završiti u Iranu u prvoligašu Rah Ahanu. Radi se o šestomjesečnoj posudbi za koji bi Splićani dobili 100.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Maloča o kojem se proteklih dana najviše pričalo kada su u pitanju odlasci, barem za sada, ostaje u Splitu. Hajduk je za svog stopera tražio minimalno milijun eura, Kaiserslautern je ponudio 1,2 milijuna, ali zapelo je na relaciji igrač - klub.

Maloča ima ugovor s Bijelima u kojem se iznos od transfera dijeli 60:40, a prema onome što traži Hajduk, bilo je jasno da se Zagrepčanin trebao odreći osjetnog dijela finacijskog kolača. Stoga je procijenio kako ponuđeni uvjeti nisu prihvatljivi, te je odbio mogućnost odlaska u Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo