I Anas dobio pedalu ! Evo što je ostalo od Hajduka!

Kaos u Hajduku se nastavlja!

22.6.2012.
18:32
VOYO logo

Bijeli su otputovali u njemački Bad Reichenhall gdje će se pripremati do 4. srpnja, a potom slijedi završni dio priprema u kojem će se hajdukovci pokušati što bolje spremiti za početak prvenstva i nadolazeće 2. pretkolo Europske lige.

Na spisku igrača za odlazak na njemački dio priprema, koji je Mišo Krstičević predao poljudskim glavešinama, nisu se našla imena braće Sharbini. Zašto? Razlog je i više nego jednostavan. Grobničani su ušli u posljednju godinu ugovora i ne žele potpisati novi, stoga ih je splitska uprava izbacila iz kadra kako se ne bi ponovio slučaj Tomasov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sharbinijima slijedi isti scenarij kao i igračima koji su prošle sezone bivali prekriženi, svakodnevno trčkaranje oko Marjana u iščekivanju mogućeg transfera o kojem ovog trenutka mogu samo sanjati. Po svemu sudeći, spomenuti spisak koji je objavio splitski strateg, teško da može biti dovoljan za rezultat koji će prihvatiti vjerni navijači poljudskog kluba.

U kadru nema više Neretljaka, Gabrića, Andrića, a od sada ni Sharbinijevih. Tu su neki novi klinci koje će svojim 'iskustvom' morati pogurati Blažević i Vukušić. Hrvatska nogometna liga počinje za mjesec dana, 2. pretkolo Europske lige na rasporedu je 19. i 26. srpnja, a već u ponedjeljak Hajduk će saznati ime svog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduče, želimo ti sreću, trebat će ti!

Vratari:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Blažević, Lovre Kalinić, Dante Stipica.

Braniči:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matej Jonjić, Antonio Milić, Avdija Vršajević, Goran Milović, Mario Maloča, Tonći Kukoč, Goran Jozinović, Zvonimir Bekavac;

Veznjaci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko Oremuš, Mijo Caktaš, Josip Radošević, Franko Andrijašević, Dinko Trebotić, Filip Ozobić, Tino Sušić, Steven Luštica, Ivo Valentino Tomaš, Jure Obšivač.

Napadači:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Vukušić, Tomislav Kiš, Marin Jurina, Tedi Surać, Marko Bencun.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo