HAJDUK SE NAŠAO U IZRAZITO TEKŠKOJ SITUACIJI: / Splićani će tražiti odgodu velikog derbija s Dinamom

Image

Hajduku je već odgođena utakmica protiv Slaven Belupa koja se trebala igrati danas, a vjerojatno će im odobriti odgodu protiv Dinama

14.2.2021.
12:00
VOYO logo

Hajduk je na svojim službenim stranicama u nedjelju objavio kako je koronavirus pokosio njihovu momčad i stožer i kako će morati zatražiti odgodu derbija s Dinamom koji je na rasporedu sljedeće nedjelje.

U splitskom klubu ukupno je 20 zaraženih i nisu imali drugog izbora nego zatražiti odgodu sljedeće utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaraženo je 12 igrača i osam članova stožera, a ostatak momčadi je u propisanoj samoizolaciji. Klub će, u skladu s novim razvojem događaja, od povjerenika natjecanja Josipa Breznog zatražiti odgodu derbija s Dinamom koji je na rasporedu u nedjelju 21. veljače. Liječnička služba HNK Hajduk će vršiti pojačani nadzor u narednim danima te će pozorno pratiti situaciju unutar Kluba kako bi se zaštitili svi igrači i zaposlenici, a poduzete su i dodatne mjere zaštite. Svim zaraženima od srca želimo dobro zdravlje te brz i uspješan oporavak", objavio je Hajduk.

Hajduku je već odgođena utakmica protiv Slaven Belupa koja se trebala igrati danas, a vjerojatno će im odobriti odgodu protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo