Je li moguće? Hajduk napravio novi neshvatljivi promašaj

Prije nešto više od mjesec dana na Poljud je stigao problematični Brazilac Jo.

6.8.2014.
11:41
VOYO logo

Kada je Jo stigao na Poljud mnogi navijači Hajduka su bili skeptični. Brazilac je u Istri bio označen kao incidentan i nemaran igrač, a vodstvo pulskog kluba odlučilo ga se riješiti raskinuvši mu ugovor.

Nikome nije bilo previše jasno kakvi su bili kriteriji na Poljudu u trenutku kada su potpisivali ugovor s njim, ali trener Tudor i sportski direktor Goran Vučević isticali su kako se radi o iznimno nadarenom nogometašu koji će u Hajduku pokazati klasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je samo mjesec dana a u taboru Splićana shvatili su kako su se prevarili. Jo se pokazao potpuno nespreman, neozbiljan, ali i ozlijeđen. Nije dobio priliku u prvoj momčadi Hajduka, ali mu je stručni stožer odlučio pružiti šansu u B momčadi Hajduka.

Na terenu je izgledao katastrofalno i nezainteresirano, a uprava je odlučila kako će na kraju ipak raskinuti ugovor s njim. Dobra vijest iz Hajduka je da ugovor koji je potpisan s Joom sadrži klauzulu po kojoj Splićani mogu raskinuti ugovor s njim ako ne budu zadovoljni i pri tom mu ne trebaju platiti ni lipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Iluridzea i Bukve, Jo je treći stranac u nizu koji nije zadovoljio struku Bijelih. Priča se kako je i Tima sljedeći, a što će biti s novopridošlim Milevskim, ostaje za vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo