ZANIMLJIV IZBOR / Hajduk radi u tišini: Više od dva milijuna eura vrijedan veznjak na korak od Poljuda?

Image

Službene potvrde ovog transfera još nema no čini se kako je Marokanac na korak od Poljuda

26.1.2023.
11:34
VOYO logo

Već se danima spekulira o prvom ulaznom transferu u Hajduk ove zime. Prvo je procurila informacija da bi se Splićani trebali pojačati igračem iz Francuske, a onda malo po malo na vidjelo je izašlo i ime.

Hajduk je, kao i tijekom cijelog mandata Mindaugasa Nikoličiusa, zakopčan do grla no čini se da druga strana u ovom poslu nije tako pažljiva. Naime, marokanski ofenzivni veznjak Yassine Benrahou po svemu sudeći je meta splitskih Bilih, a njegov trenutni klub je drugoligaš Nimes. Ugovor mu završava na ljeto te bi ga Hajduk trebao dobiti besplatno uz postotak od budućeg transfera iako mu je realna vrijednost 2.2 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontakt Marokančeve agencije i Hajduka postoji

Priča je dobila na težini kada se Marokančeva agencija 2SA nenamjerno odala zaprativši Hajduk na Instagramu što nikako nije promaknulo navijačima kluba s Poljuda.

Inače Benrahou je ove sezone za posljednju momčad 2. francuske lige odigrao tek devet utakmica zbog problema s ozljedom prepona. U 43 utakmice za Nimes odigrao je 43 utakmice uz deset golova i devet asistencija. Ranije je nastupao za Bordeaux iz kojeg je stigao u Nimes za 1.5 milijuna eura prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima iskustvo igranja i u 1. francuskoj ligi gdje je u 42 susreta upisao dva gola i četiri asistencije. Riječ je o ofenzivnom veznjaku koji ima finu lijevu nogu, a može pokrivati i krilne pozicije no upitno je koliko je ta njegova vještina kompatibilna s Lekinih 3-5-2.

Službene potvrde ovog transfera još nema no čini se kako je Marokanac na korak od Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo