HAJDUK PREDSTAVIO POJAČANJE IZ BARCELONE: / 'Jedva čekam istrčati pred puni Poljud'

Image
Foto: HNK Hajduk
5.7.2017.
16:46
HNK Hajduk
VOYO logo

Borja se još prošli tjedan priključio momčadi Joana Carrilla na pripremama, a u bijelom dresu nosit će svoj sretan broj - tri. Novo pojačanje Hajduka je premijeru imao prije dva dana kada je nastupio u prijateljskom ogledu protiv Zorye Lugansk.

SENZACIJA U HRVATSKOM NOGOMETU: Igrač Barcelone priključio se Hajduku na pripremama

"Drago mi je da sam potpisao za Hajduk, veliki klub sa strastvenim navijačima. Jedva čekam istrčati pred puni Poljud i doživjeti atmosferu o kojoj su mi zadnjih nekoliko dana pričali suigrači i stručni stožer. Ovo je jedan novi izazov u mojoj nogometnoj karijeri. Prvi dojmovi su odlični, osjećam se vrlo dobro, momčad mi puno pomaže u prilagodbi. Najvažnija stvar je prihvatiti i naučiti trenerovu filozofiju igre kako bi spreman dočekao prvi europski dvoboj", rekao je dvadesetrogodišnji obrambeni igrač koji je u Hajduk došao iz španjolske Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj ljevonogi 23-godišnjak rođen je u Gijonu, kao 19-godišnjak je potpisao za Monaco, odakle je išao na posudbe u Rayo Vallecano, Deportivo i portugalski klub Arouca. Lopeza vrlo dobro poznaje trener bijelih Carrillo i to je jedan od razloga zašto se Lopez odlučio doći u Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo