HAJDUK PREDSTAVIO POJAČANJE IZ NORVEŠKE: / Jradi se u Spit zaljubio još prije tri godine, a Torcidu obožava

Image
Foto: HNK HAJDUK SPLIT

Bilo je puno odlazaka pa je Hajdukova uprava jednostavno morala nekoga dovesti da smanji pritisak na trenera

10.8.2018.
22:40
HNK HAJDUK SPLIT
VOYO logo

Nakon što su Poljud napustili Toma Bašić i Josip Radošević, hajdukov kadar ostao je ozbiljno tanak pa su čelnici Bilih izašli na tržište i doveli pojačanje da smire strasti nastale oko kluba. Jradi dolazi iz norveškog Stromsgodseta, a igra na poziciji krilnog igrača.

Već se sreli

S Hajdukom se već jednom susretao, a to je bilo prije dvije sezone kada su se ove dvije momčadi susrele u trećem pretkolu Europske lige. Prošle sezone za Norvežane je u 31 nastupu zabio 12 golova i dodao 7 asistencija dok je u aktualnoj sezoni odigrao 16 utakmica i zabio 4 gola uz jednu asistenciju. U karijeri je još nastupao za Lilleström, B93 i Nordsjælland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebao doći kao slobodan igrač

"Pratim Hajduk od vremena kada smo se prije tri godine susreli u kvalifikacijama za Europsku ligu, grad Split me tada očarao, a posebno publika prilikom uzvrata na Poljudu. Danas sam imao priliku dijelom upoznati veličinu Hajduka, od impresivnog stadiona, do povijesnih trofeja i sjajnog dočeka. Vrlo sam sretan i zadovoljan što sam potpisao za ovaj klub i nadam se da ću što prije opravdati povjerenje i pokazati zašto su me doveli", rekao je Jradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo