HAJDUK OSTAJE BEZ NAJVAŽNIJEG IGRAČA? / Livaja na meti europskog velikana. Evo što nam je o tome rekao njegov agent

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Livaja s Hajdukom ima ugovor samo do kraja sezone i onda će odlučivati o tome gdje će nastaviti karijeru

16.5.2021.
18:21
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Otkako se vratio u Prvu HNL, povremeni hrvatski reprezentativac, Marko Livaja, briljira u nastupima za Hajduk. Livaja je došao zimus i od tada oduševljava nastupima za splitsku momčad, a može se reći kako ih je zapravo baš on dovukao nazad među momčadi HNL-a koje konkuriraju za Europu.

Međutim, Livaja s Hajdukom ima ugovor samo do kraja sezone i onda će odlučivati o tome gdje će nastaviti karijeru, a ako je vjerovati turskom Timeturku, mogao bi je nastaviti u Bešiktašu. Naime, Turci tvrde da će se sljedećeg tjedna održati videosastanak s Livajom i tada će mu vjerojatno prezentirati svoj plan i viziju za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaja, koji je za Hajduk u samo 13 utakmica zabio četiri gola i namjestio još šest, ne krije da bi volio ostati na Poljudu, ali Splićani mu teško mogu ponuditi plaću kakvu mu može dati Bešiktaš i toga je Livaja svjestan.

Image
Image

13.03.2021., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 25. kolo, HNK Gorica - HNK Hajduk. Marko Livaja. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

'Sve je otvoreno'

Dakle, ako ga želi zadržati, Hajduk će se morati itekako isprsiti s ponudom jer Turci su navodno već spremili dobru ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitali smo i Livajina agenta Vincenza Cavalierea ima li u ovoj priči istine. "Mogu vam samo reći da Livaju traži jako puno klubova iz Turske", otkrio nam je Cavaliere.

Zanimalo nas je postoji li opcija da Livaja ipak ostane u Hajduku, a odgovor je bio također kratak, ali Hajduku bi mogao itekako značiti. "Sve su opcije otvorene", rekao je za naš portal Cavaliere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako Hajduk već uspostavljene trgovinske odnose s Bešiktaštom i uspješno su preporodili njihova napadača Umuta koji je ovdje na posudbi i na koncu možda i ostane ako se odluče otkupiti njegov ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo