Otkako se vratio u Prvu HNL, povremeni hrvatski reprezentativac, Marko Livaja, briljira u nastupima za Hajduk. Livaja je došao zimus i od tada oduševljava nastupima za splitsku momčad, a može se reći kako ih je zapravo baš on dovukao nazad među momčadi HNL-a koje konkuriraju za Europu.

Međutim, Livaja s Hajdukom ima ugovor samo do kraja sezone i onda će odlučivati o tome gdje će nastaviti karijeru, a ako je vjerovati turskom Timeturku, mogao bi je nastaviti u Bešiktašu. Naime, Turci tvrde da će se sljedećeg tjedna održati videosastanak s Livajom i tada će mu vjerojatno prezentirati svoj plan i viziju za njega.

Livaja, koji je za Hajduk u samo 13 utakmica zabio četiri gola i namjestio još šest, ne krije da bi volio ostati na Poljudu, ali Splićani mu teško mogu ponuditi plaću kakvu mu može dati Bešiktaš i toga je Livaja svjestan.

'Sve je otvoreno'

Dakle, ako ga želi zadržati, Hajduk će se morati itekako isprsiti s ponudom jer Turci su navodno već spremili dobru ponudu.

Upitali smo i Livajina agenta Vincenza Cavalierea ima li u ovoj priči istine. "Mogu vam samo reći da Livaju traži jako puno klubova iz Turske", otkrio nam je Cavaliere.

Zanimalo nas je postoji li opcija da Livaja ipak ostane u Hajduku, a odgovor je bio također kratak, ali Hajduku bi mogao itekako značiti. "Sve su opcije otvorene", rekao je za naš portal Cavaliere.

Spomenimo kako Hajduk već uspostavljene trgovinske odnose s Bešiktaštom i uspješno su preporodili njihova napadača Umuta koji je ovdje na posudbi i na koncu možda i ostane ako se odluče otkupiti njegov ugovor.