Veliko slavlje Osijeka, baby Hajduk ponovno nije uspio!

Nakon kiksa na Maksimiru protiv Lokomotive, 'golobradi' hajdukovci u 6. kolu nisu uspjeli pobijediti ni Osijek na Poljudu.

26.8.2012.
23:13
VOYO logo

U fantastičnoj atmosferi pred oko 15-tak tisuća ljudi, Hajduk i Osijek su na Poljudu odigrali 1:1. Poveli su Bijeli u 17. minuti preko Mije Caktaša, imali nekoliko zrelih prilika za povećanje vodstva, ali ih nisu iskoristili. A onda je stigla kazna! U 88. minuti Lešković je zabio za izjednačenje i gostima donio dragocjeni bod.

Nije bilo lako za dječake Miše Krstičevića, Osijek je ovog puta bio dostojan suparnik. Hajduk je sjajno startao, već u 12. minuti zaprijetio je Jozinović, potom i Vršajević. A onda je Poljud eruptirao! Vršajević je pronašao Tomaša, ovaj puca, Vargić brani, a lopta je odbija do Caktaša koji je posprema u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je nastavio dominirati, vezna je linija sjajno plela, no štekali su napadači. I Vuković i Tomaš i Caktaš konstantno su kasnili u završnici. Bolja igra domaćina nastavila se i u nastavku, i već u 57. Splićani su mogli povećati vodstvo. Vršajević je pronašao Vukovića, ovaj glavom spustio za Caktaša koji iz dobre pozicije šalje loptu preko gola.

Najveću priliku u drugom dijelu imao je Hajduk u 62. minuti kada je Ozobić ostao sam pred Vargićem, no gostujući ga je vratar pročitao. Odlučio se Mišo Krstičević u tim trenucima kako mu je najbolje pokušati sačuvati rezultat, Osijek je bio sve opasniji, a kazna je stigla u 88. minuti. Nakon flipera u kaznenom prostoru Bijelih, lopte se dokopao Lešković i ugurao je u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo