Hajduk odigrao 'najbolju' utakmicu sezone!

Elegantno je Hajduk riješio pitanje ulaska u četvrtfinale Kupa Hrvatske, svladao je Karlovac s 3:2 .

26.10.2011.
22:11
VOYO logo

U 19. minuti na semaforu je svijetlilo 2:0, Poljudom je odzvanjao pljesak. Igrače Krasimira Balakova tribine su nagrađivale ovacijama. Ugodno poljudsko predvečerje otvorio je Ante Vukušić već u 4. minuti.

Ubacio je James, stoper gostiju Leko slabo je reagirao, a odbijenu loptu iz prve je u mrežu pospremio Vukušić. A u 19. minuti Ante je poveo akciju, Ahmad Sharbini proslijedio za Nikolu Sarića, koji je bez teškoća svladao Grabovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Sarić, koji je u Hajduk stigao iz Liverpoola i predstavljen kao veliko pojačanje, po prvi put je pred splitskom publikom zaigrao u početnoj momčadi i bolju domaću premijeru nije ni mogao zamisliti. I na ovoj utakmici potvrdio je odličnu formu, Sharbini mlađi u posljednje vrijeme igra odlično, zaredale su njegove kvalitetne partije. Od Vukušića smo već navikli na pogotke, taj trpa stalno, ali Anasov kontinuitet podigao je Hajdukovu kvalitetu. Taj dvojac superiornost je pokazao u 57. minuti, Anas je ubacio, a Vukušić se naklonio i glavom, s lakoćom, pogodio za 3:0. U 75. minuti Anas je izborio najstrožu kaznu, krenuo izvesti jedanaesterac, ali prišao mu je brat Ahmad. Hijerarhija u kući Sharbinijevih se zna, stariji brat je izveo jedanaesterac i promašio.

Karlovac? Bila je to siromašna predstava oslabljene momčadi, tek poneki pojedinačni dribling. Momci iz Karlovca već duže vremena brinu se o životnoj egzistenciji i njima je nogomet trenutno u drugom planu. Jedini pogodak, Ivičića u 69. minuti, zapravo je djelo Andrića, koji je katastrofalno pogriješio i dodao mu loptu. Gostujući dojam popravio je Štefančić pogotkom u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Slaven Belupa oprostili su se u osmini finala Kupa u gostima kod drugoligaša Vinogradara. Domaća momčad na kraju je slavila sa 2:1. Glavica je doveo farmaceute u vodstvo u 29. minuti nakon čega su se, čini se, malo opustili. U 56. je izjednačio Kahrimanović, a u 77. Boban zabio za konačan rezultat. Cibalia je u Sigetu s 1:0 pobijedila Rudeš pogotkom Šimunca (3. minuta). Vinkovčani su bili dominantnija momčad i propustili su nekoliko stopostotnih prilika. Sudac Ivan Bebek pokazao je i crveni karton Marinu Matošu, gostujućem veznjaku zbog udaranja domaćeg igrača laktom.

Vezani članci:

arti-201110250932006 arti-201110220137006 arti-201110210897006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo