VAŽNE INFORMACIJE / Hajduk objavio upute za navijače uoči polufinala Kupa na Poljudu

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Bijelima bi osvajanje Kupa značio put u Europu, ali stići do tog cilja neće biti nimalo lako. Hajduk je uoči derbija poslao važnu obavijest za navijače

3.4.2024.
10:36
Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

Četiri je dana prošlo od derbija na Poljudu u kojem je Dinamo slavio 1-0, a Hajduk će danas na istom mjestu tražiti revanš. U 19 sati ponovit će se derbi, ali ovaj puta borba će biti za prolazak u finale Kupa.

Image
PRVI U ITALIJI /

Na Poljudu će suditi vatrogasac koji je dosudio povijesni penal

Image
PRVI U ITALIJI /

Na Poljudu će suditi vatrogasac koji je dosudio povijesni penal

Bijelima bi osvajanje Kupa značio put u Europu, ali stići do tog cilja neće biti nimalo lako. Hajduk je uoči derbija poslao važnu obavijest za navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"oštovani navijači, imamo važne obavijesti za sve vas koji ćete u srijedu prisustvovati derbiju između Hajduka i Dinama. Polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa na rasporedu je u srijedu 3. travnja s početkom u 19 sati. Sukladno odluci Policijske uprave Splitsko-dalmatinske donosimo nekoliko važnih informacija koje se tiču prometne regulacije na dan dvoboja u subotu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 11 sati za promet svim vozilima zatvara ulica 8. Mediteranskih igara osim za vozila s valjanom parking propusnicom

Od 15 sati se za sva vozila i pješake zatvaraju ulice Put Supavla i 8. Mediteranskih igara (od Jokera prema Poljudu) osim za vozila s valjanom parking propusnicom. Valja napomenuti da se neće propuštati ni motorna ni taksi vozila ni pješaci (neovisno o ulaznici koju posjeduju).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 15 sati se za sva vozila zatvara Ulica Zrinsko-frankopanska od križanja s Ulicom Sedam Kaštela do bazena osim za vozila s propusnicom i pješake.

Od poljudskih bazena do pomoćnih terena od 15 će biti dozvoljeno kretanje samo za vozila s propusnicom i osoba koje imaju valjanu ulaznicu za sektore: VIP Gold, VIP Silver i Premium E te sve službene osobe koje imaju akreditaciju za susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva vozila s valjanom parking propusnicom imaju nesmetan prolaz zatvorenim prometnicama!

Osobe s invaliditetom koji imaju valjane ulaznice za Sektor za osobe s invaliditetom na južnoj tribini, moći će pristupiti svojim vozilom južnom platou (ex. poligon autoškola).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulazi na prstenu stadiona otvaraju se tri sata prije početka utakmice, točnije od 16 sati. VIP ulazi (Gold, Silver i Premium E) bit će otvoreni od 17 sati. Pozivamo navijače da krenu pravovremeno prema svom sektoru i uđu što ranije na stadion s obzirom na to da im je unutar prstena stadiona omogućena konzumacija hrane i pića.

Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica. Ulaznicu moraju imati i djeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suzdržite se od uporabe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suzdržimo se od govora mržnje, rasnih i bilo kakvih drugih oblika diskriminacije i nasilja kojima možemo naštetiti Klubu.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno i sukladno preporukama, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi. Svi skupa za našeg Hajduka!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo