NELOŠ POTEZ / Hajduk obavlja još jedan važan transfer. Poljud napušta možda i najveći promašaj sportskog direktora Nikoličiusa

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Očekivalo se da će biti veliko pojačanje za Hajduk, ali njegov doprinos bio je gotovo pa nezamjetan

19.7.2022.
12:28
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Iako je Hajduk u njegovu mandatu procvao, konačno proigrao, pojačavao se pravi i kvalitetnim igračima, gradio se pod solidnim trenerima, Mindaugas Nikoličius nije nepogrešiv i s jednim je igračem svakako promašio.

Jedna od prvih akvizicija nakon njegova dolaska na Poljud bilo je dovođenje Alexandera Kačaniklića. Očekivalo se da će Šveđanin biti veliko pojačanje za Hajduk, ali njegov doprinos bio je gotovo pa nezamjetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Trenutno je Kačaniklić, kao i još dvojica internacionalaca, Diamantakos i Eduok, na izlaznim vratima Poljuda i čak nije niti putovao u Istru na otvaranju Prve HNL proteklog vikenda protiv Istre. A čini se kako ga čeka i transfer i to na Cipar.

Naime, postoji interes AEL Limasolla i prema svemu sudeći Kačaniklić bi trebao karijeru nastaviti tamo. Što se odštete tiče, moguće je da će Šveđanin raskinuti ugovor s Hajdukom i preći bez odštete jer vrijedi tek oko 250 tisuća eura, a Hajduku bi više značilo da im njegov odlazak malo rastereti ionako prekrcan budžet za plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo