HAJDUK NEOČEKIVANO PRODAJE JEDNOG OD NAJVAŽNIJIH IGRAČA: / Nedavno je trebao preći u Dinamo, a sada je na korak od velikog transfera

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hajduk je u posljednjih godinu dana dobio dvije ponude za Jaira

1.2.2021.
22:51
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najboljih igrača Hajduka, Brazilac Jairo, na korak je od transfera u Saudijsku Arabiju. Potražuje ga tamošnji klub Damac, koji inače vodi nekadašnji trener omladinske škole Hajduka, Krešimir Režić. Za Brazilca je navodno stigla ponuda za posudbu uz prao otkupa, a još se čeka odgovor Hajduka.

Režić je nedavno preuzeo klub i ne stoje baš najbolje, pretposljednji su u ligi, ali nedavno su se pojačali veznjakom Domagojem Antolićem, bivšim igračem Dinama. No, sada se planiraju dodatno osnažiti Jairom, koji je ove sezone odigrao 17 utakmica, i zabio jedan pogodak, a ukupno je od ljeta 2018. godine skupio 92 nastupa i 24 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

30.01.2021., stadion Poljud, Split - Utakmica 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige, HNK Hajduk - NK Lokomotiva. Jairo de Macedo da Silva Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Podsjetimo, Hajduk je u posljednjih godinu dana dobio dvije ponude za Jaira, jednu od kazahstanskog Kairata od 2.3 milijuna eura i drugu od Dinama u visini od 2.7 milijuna eura, ali obje su odbili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo