PUNO UPITNIKA / Hajduk nema čovjeka koji je spreman biti predsjednik: Tko može garantirati da Perišić ostaje

Image
Foto: Zvonimir Barisin

Nadzorni odbor Hajduka nema čovjeka spremnog za preuzimanje funkcije predsjednika

9.4.2024.
13:25
Zvonimir Barisin
VOYO logo

Nema mira na Poljudu ni dan nakon što je Hajduk ostao bez predsjednika i trenera. Naime, u ponedjeljak su smijenjeni predsjednik Lukša Jakobušić te trener Mislav Karoglanom.

Image
DAN NAKON SMJENE /

Hajduk objavio video iz svlačionice: Pogledajte kako se Jakobušić oprostio od igrača

Image
DAN NAKON SMJENE /

Hajduk objavio video iz svlačionice: Pogledajte kako se Jakobušić oprostio od igrača

I dok za Karoglanom malo tko žali jer jednostavno Bijeli s njim nisu imali igru, oko odlaska Jakobušića se lome koplja. Mnogi su uvjereni da je Nadzorni odbor Hajduka napravio ogromnu grešku njegovom smjenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima predsjednika Nadzornog odbora Hajduka Aljoše Pavelina klub je ima(o) spremnu zamjenu. Trebao je to biti proslavljeni hrvatski vaterpolist Josip Pavić.

"Imamo spremnog čovjeka već neko vrijeme i spremni smo u svakom trenutku reagirati. On bi trebao stupiti na dužnost za oko mjesec dana. Novi predsjednik ne dolazi iz hajdučke zajednice. Mandat predsjednika je četiri godine. Kad smo birali nove kandidate, a nije ih bilo puno, smatramo da smo izabrali kandidata koji je po svojim karakternim i liderskim osobinama te po kulturi i općoj pojavi vrlo jak kandidat", rekao je Pavelin tajnovito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan kasnije čini se da je glavni kandidat za predsjednika Hajduka daleko od te funkcije. Razlog, udruga Naš Hajduk i Torcida ne žele čovjeka bliskog politici, a Pavić je bio baš, državni tajnik u Ministarstvu sporta i turizma.

Tako Nadzorni odbor Hajduka nema čovjeka spremnog za preuzimanje funkcije predsjednika, javlja Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako i dalje ostaje puno otvorenih pitanja što budućnosti nosi Hajduku.

Jer nitko trenutno ne može garantirati ni da ćemo sljedeće sezone na Poljudu gledati Ivana Perišića. Jer, ne zaboravite, na predstavljanju je Jakobušić otkrio kako postoji klauzula za dva sljedeća prijelazna roka. A hrvatski reprezentativac sigurno nije očekivao ovakav početak poljudske karijere…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo