Hajduk ne izgleda dobro, Balakov pred otkazom?

'Bilo bi smiješno da razmišljamo o smjeni trenera', izjavio je čelni čovjek Hajduka Hrvoje Maleš te naglasio kako Krasimir Balakov ima punu potporu splitske uprave.

5.8.2011.
22:28
VOYO logo

Svjedoci smo povijesti koja kaže, uprave Hajduka uvijek su stajale iza svojih trenera, no već sutra dan, isti bi bivali smijenjeni.

Dogodilo se to i prošle godine sa Stankom Poklepovićem, koji je ostvario najveći iskorak s Bijelima u Europi u posljednjih 15-tak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kada je euforija splasnula, i kada se zaredalo nekoliko loših rezultata, Špaco je smijenjen, unatoč tome što su se čelni ljudi uprave splitskog kluba zaklinjali kako stoje iza svog stratega.

"Bilo bi smiješno da razmišljamo o smjeni trenera", izjavio je predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš nakon posrtaja u pretkolu Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu se stvari baš tako lako posložiti u samo dva mjeseca, trebamo vremena i još pokoje pojačanje", istaknuo je Balakov poslije poraza od Stokea.

No, svjesni su i Maleš i Balakov kako Hajduk ne izgleda dobro, te kako u posljednje četiri utakmice Bijeli napadači nisu zatresli suparničke mreže (Barcelona, Zadar i dva puta Stoke).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, jednina pobjeda u prvom kolu HNL-a protiv Šibenika, došla je nekoliko minuta prije kraja. Hajdukov saldo ističe, jednu pobjedu, dva remija i dva poraza, uz samo dva postignuta gola. Je li to dovoljan razlog za uzbunu?

Vezani članci:

arti-201108040850006 arti-201108040817006 arti-201108040360006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo