SVE JE SPREMNO / Hajduk na dan derbija poslao važnu obavijest za sve navijače

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Velika većina navijača u Split će iz Zagreba stići s autom, a Hajduk je stoga svim navijačima poslao važnu obavijest

30.3.2024.
12:00
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

U subotu će nogometaši Dinama u 28. kolu HNL-a doći u goste na Poljud i pokušati sustići Hajduk na ljestvici prvenstva.

Image
'AJMO PLAVI' /

Nekadašnje zvijezde Dinama poslale poruku podrške uoči derbija

Image
'AJMO PLAVI' /

Nekadašnje zvijezde Dinama poslale poruku podrške uoči derbija

Velika većina navijača u Split će iz Zagreba stići s autom, a Hajduk je stoga svim navijačima poslao važnu obavijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Dragi navijači, imamo važne obavijesti za sve vas koji dolazite na prvi od dva derbija Hajduka i Dinama koji nas očekuju u idućih pet dana. Prvenstvena utakmica na rasporedu je u subotu 30. ožujka s početkom u 19:30 sati. Sukladno odluci Policijske uprave Splitsko-dalmatinske donosimo nekoliko važnih informacija koje se tiču prometne regulacije na dan dvoboja u subotu:Od 11:00 sati za promet svim vozilima zatvara ulica 8. Mediteranskih igara osim za vozila s valjanom parking propusnicom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 15:30 sati se za sva vozila i pješake zatvaraju ulice Put Supavla i 8. Mediteranskih igara (od Jokera prema Poljudu) osim za vozila s valjanom parking propusnicom. Valja napomenuti da se neće propuštati ni motorna ni taksi vozila ni pješaci (neovisno o ulaznici koju posjeduju).

Od 15:30 sati se za sva vozila zatvara Ulica Zrinsko-frankopanska od križanja s Ulicom Sedam Kaštela do bazena osim za vozila s propusnicom i pješake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od poljudskih bazena do pomoćnih terena od 15:30 će biti dozvoljeno kretanje samo za vozila s propusnicom i osoba koje imaju valjanu ulaznicu za sektore: VIP Gold, VIP Silver i Premium E te sve službene osobe koje imaju akreditaciju za susret.

Svi ljudi koji će pohoditi misu bdijenja u sv. Ante u 20:30, moći će pristupiti crkvi samo pješke i to od 20:00 sati na dalje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva vozila s valjanom parking propusnicom imaju nesmetan prolaz zatvorenim prometnicama!

Osobe s invaliditetom koji imaju valjane ulaznice za Sektor za osobe s invaliditetom na južnoj tribini, moći će pristupiti svojim vozilom južnom platou (ex. poligon autoškola).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulazi na prstenu stadiona otvaraju se tri sata prije početka utakmice, točnije od 16:30 sati. VIP ulazi (Gold, Silver i Premium E) bit će otvoreni od 17:30 sati. Pozivamo navijače da krenu pravovremeno prema svom sektoru i uđu što ranije na stadion s obzirom na to da im je unutar prstena stadiona omogućena konzumacija hrane i pića.

Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica. Ulaznicu moraju imati i djeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suzdržite se od uporabe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suzdržimo se od govora mržnje, rasnih i bilo kakvih drugih oblika diskriminacije i nasilja kojima možemo naštetiti Klubu.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno i sukladno preporukama, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi. Svi skupa za našeg Hajduka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo