HAJDUK JE OŠTEĆEN U DERBIJU: / Više nema nikakvih dvojbi, Dinamu je priznat neregularan gol

Image
Foto: Screenshot

Kao što je i uobičajeno, derbi između Dinama i Hajduka ponovno je izazvao puno bure i ostavio repove iza sebe. Poljudski okršaj između dva najveća hrvatska kluba u 13.

23.10.2017.
20:32
Screenshot
VOYO logo

Dinamo je u 89. minuti izjednačio pogotkom Benkovića, a snimka sugerira da su čak četvorica igrača gostiju bila u zaleđu prilikom Ćorićeva nabacivanja.

Nije bilo drugog penala za Hajduk

"U ovoj istuaciji nikako ne mogu opravdati pomoćnika. Soudani se vraća iz zaleđa po loptu i onda glavom proigrava strijelca, to je pogreška", jasan je bio sudački ekspert Mateo Beusan u HTV-ovoj emisiji Stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

U 93. minuti Stojanović je srušio Almeidu u kaznenom prostoru, a Erceg je bio precizan s bijele točke.

"Sudac Pejin je pokazao hrabrost i odlučnost u ovoj situaciji. Čim je Stojanović gurnuo Almeidu, odmah je pokazao na kazneni udarac. Siguran sam da mnogi to ne bi sudili u 93. minuti derbija. Naravno da je riječ o prekršaju", istaknuo je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svega tri minute kasnije došlo je do kontakta između Ercega i Sigalija u kaznenom prostoru između, domaći su tražili novi jedanaesterac, ali sudac Pejin nije reagirao.

"Ako gledamo intenzitet prekršaja, odgurivanje ramenom, nema govora o jedanaestercu. Kontakt nogom u butinu se događa kada igrač Hajduka već pada, tako da to ne igra ulogu. Nikad ne bih ovdje sudio kazneni udarac", rekao je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekršaj na Soudaniju izvan šesnaesterca

Gosti su se žalili na raniju situaciju u kojoj je Savvas napravio prekršaj na Soudaniju na samoj crti šesnaesterca. Pejin je dosudio slobodan udarac, a ostalo je sporno je li trebao pokazati na bijelu točku.

"Prekršaj je postojao, ali nije se dogodio unutar kaznenog prostora. Kontakt noge i noge je bio izvan kaznenog prostora", istaknuo je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve sporne situacije s utakmice pogledajte OVDJE.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo