'HAJDUK JE ISKORISTIO TU SVOJU JEDNU ŠANSU, MI SVOJE NISMO': /

Trener Istre prokomentirao poraz kod kuće

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Na prvoj poziciji ljestvice Prve HNL je Dinamo sa 68 bodova, Hajduk je skočio na drugo mjesto sa 51 bodom, dok je Rijeka treća sa 50 bodova i utakmicom manje

12.6.2020.
8:29
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je u jučerašnjem susretu upisao pobjedu od 1:0 u gostima kod Istre. Bila je to druga utakmica za "Bijele" nakon što je prvenstvo ponovno krenulo, a u prvom susretu na Poljudu momčad Igora Tudora svladala je Inter iz Zaprešića rezultatom 2:1. Za razliku od Hajduka, Istra je obje utakmice nastavka izgubila, obje na Drosini nakon što je u nedjelju poražena od Rijeke sa 1:3.

Hajduk je poveo već u šestoj minuti nakon pogreške Tomislava Duke. Domaći vratar je loše procijenio ubačaj Josipa Juranovića, lopta je stigla do Jaira koji je prebacio sve igrače do Mije Caktaša, a ovaj je na gol crti glavom pospremio loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo pet minuta kasnije domaćin je mogao izjednačiti, nakon što je Ivan Delić krenuo sam prema Posavcu, ali je pogodio okvir gola. Naknadno je označeno zaleđe, no da je postignut pogodak o svemu bi odlučivao VAR.

Image
TUDOR NAPOKON DOŠAO NA SVOJE: /

'Zadovoljan sam s obzirom na tu priču, pobijedili smo talijanski...'

Image
TUDOR NAPOKON DOŠAO NA SVOJE: /

'Zadovoljan sam s obzirom na tu priču, pobijedili smo talijanski...'

'Hajduk je svoju priliku iskoristio'

Nakon utakmice se oglasio trener Istre Ivan Prelec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rani pogodak je usmjerio utakmicu i pomogao Hajduku. Mi smo imali svoje šanse koje nismo iskoristili, Hajduk je svoju jednu iskoristio i zbog toga su zasluženo pobijedili. Vremena za plakanje nema, okrećemo se sljedećoj utakmici koja nam je vrlo bitna. Znamo da ćemo okrenuti ovo na pozitivu", rekao je Prelec čiju momčad u utorak čeka derbi za ostanak s Interom.

Na prvoj poziciji ljestvice Prve HNL je Dinamo sa 68 bodova, Hajduk je skočio na drugo mjesto sa 51 bodom, dok je Rijeka treća sa 50 bodova i utakmicom manje.

Na posljednja dva mjesta su Varaždin i Inter sa po 17 bodova, no Varaždin ima bolju razliku pogodak i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo