Hajduk iznenađenjem oduševio Dragu Gabrića

Hajduk je odlučio da će početni udarac na spektaklu s Barcelonom na Poljudu izvesti bivše Hajdučko srce. 'Oduševljen sam.

12.7.2011.
23:19
VOYO logo

Pet liječnika iz Trabzonspora posjetilo je nedavno stradalog Dragu Gabrića u Splitu. Obavili su novi pregled magnetskom rezonancijom i oduševljeni su kako se Gabrić oporavlja.

"Drago se osjeća odlično, trenira svaki dan, a u rujnu će se javiti na pripreme Trabzonspora. Njegov je igrač, ima ugovor još tri godine i nema govora o raskidu", izjavio je Dragin otac Tonči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac trenira na Marjanu pod budnim okom kondicijskog stručnjaka Marina Fradelića, a motoriku kontrolira dr. Dinko Pivalica. Inače, s velikim simpatijama dočekana je vijest da će Drago Gabrić izvesti početni udarac na spektaklu godine, Hajdukovoj prijateljskoj utakmici s Barcelonom.

"Drago je Hajdučko srce, toliko je toga dao Hajduku, a posljednji događaji vezani uz njega dali su nam ideju da baš on izvede početni udarac. To je naš mali doprinos njegovoj hrabrosti", objasnio je Pavle Cicarelli, član Hajdukove uprave zadužen za marketing.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gabrić nije mogao sakriti svoju radost kad su mu se javili iz Hajduka.

"Oduševljen sam što ću izvesti početni udarac, to je za nekoga mala stvar, ali za mene je najveća na svijetu. Već sada uživam u tom trenutku. Hajduk je moj klub, najbolji na svijetu i vječno ću mu ostati zahvalan što je u teškim trenucima mog života stao uz mene, bio mi na raspolaganju. U takvim situacijama shvatite tko vam je prijatelj, na koga možete računati, a ja sada znam da na Hajduk uvijek mogu računati", kazao je Drago kojem je liječnički posjet iz Turske donio je još optimizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liječnici iz Trabzona rekli su mi da se za dva mjeseca javim u klub i počnem s treninzima. Prije nego što počnem s treningom, popričat ću s čelnicima kluba o svome statusu", zaključio je Gabrić.

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107050882006 arti-201106150158006 arti-201106060808006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo