Veliki skandal uoci finala Hrvatskog kupa u Rijeci!

Pala je mrlja na praznik hrvatskog nogometa. Juniori Hajduka i Splita trebali su u predigri velikog finala odigrati svoju utakmicu finala Kupa, ali ona se nece odigrati.

13.5.2014.
15:57
VOYO logo

Praksa je da juniorski finalisti odigravaju svoje finale na dan uzvratne utakmice finala, na istom stadionu kao i seniori. No, to se ovog utorka nece dogoditi u Rijeci, jer splitskim momcadima nije dozvoljen nastup na glavnom terenu stadiona Kantrida.

"Lakrdija u Rijeci. Nakon sto se su igraci bili spremni za pocetak utakmice, nakon sto su zapisnici vec izradeni, stigla je najnovija obavijest. Utakmice se ipak nece odigrati jer je Grad Rijeka zabranio odigravanje utakmice. Juniorsko finale Kupa, kako sada stvari stoje, nece se igrati", donosi Dalmacija News .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno, problem je bio u travnjaku, odnosno njegovoj (ne)kvaliteti. Juniori bi ga dobrano naceli pred seniorsku utakmicu, ali klubovi su sat prije utakmice postigli dogovor s HNS-om da se dvoboj igra. Ipak, u zadnji cas su organizatori priopcili predstavnicima Splita i Hajduka da 'vlasnik stadiona ne dozvoljava odigravanje ove utakmice'.

Odluku je, dakle, donio Grad Rijeka “zbog kise i raskvasenog terena koji se morao sacuvati za finalnu utakmicu”. Hajduk i Split su inzistirali da se utakmica odigra na glavnom terenu, pa su momcadi odmah nakon odluke krenule nazad za Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatno je da se ovakve stvari dogadaju u hrvatskom nogometu. Ocito da HNS i Rijeka i ne zasluzuju ovaj finale", razocarani su bili u klubu s Parka mladezi, a teske rijeci padale su i iz usta Hajdukovih celnika:

"I zadnji put se finale juniorskog Kupa igralo na Maksimiru prije nase utakmice s Lokomotivom. Ne znam zasto bi se ovo finale igralo negdje drugdje. Zar su nasa djeca manje vrijedna?", zapitao se predsjednik Hajduka Marin Brbic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo