PECANJE NA APENINIMA / Hajduk i Rijeka u utrci za mlado krilo iz Serie A? Talijani tvrde: 'Najbliži je HNL-u'

Image
Foto: Profimedia.hr

Primarno pokriva poziciju lijevog krila, a može igrati i kao polušpica. Transfermarkt ga procjenjuje na vrijednost od 800 tisuća eura

24.1.2023.
19:21
Profimedia.hr
VOYO logo

Hrvatski klubovi su tijekom zime poprilično skratili kadar tako što su prodavali i dogovarali sporazumne raskide ugovora s prekobrojnim. Nekoliko je financijski unosnih transfera odrađeno od strane vodeće trojke hrvatskog nogometa no zvučnih pojačanja još uvijek nema.

Hajduk je prodajom Biuka, Ljubičića, Čoline i Atanasova u blagajnu ulio nešto više od 10 milijuna eura, a sporazumnim raskidom ugovora otišlo je još nekoliko igrača među kojima su najzvučnija imena Samuela Eduoka i Kristiana Dmitrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije si Hajduk oslabio udarnu postavu no skratio si je značajno rotaciju te sada navijačka vojska kluba s Poljuda željno iščekuje pojačanja, a prema pisanju talijanskih medija jedno takvo su nanjušili u Serie A, točnije u Sassuolu.

Uključila se i Rijeka?

Prema informacijama TuttoMercata Hajduk je zainteresiran za Briana Oddeija, 21-godišnje krilo Sassuola, a isti medij tvrdi da je i Rijeka zagrizla za mladog talijanskog ofenzivca rođenog u Gani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TuttoMercato navodi kako Oddei ima brojne ponude no tvrde da su u pregovorima najdalje otišla upravo dva hrvatska prvoligaša.

Oddei primarno pokriva poziciju lijevog krila, a može igrati i kao polušpica. Veći dio karijere je proveo u Sassuolu, a odigrao je i polusezonu u Crotoneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Sassuolo je u osam nastupa upisao dvije asistencije. Transfermarkt ga procjenjuje na vrijednost od 800 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo