Hajduk se spašavao od poraza! Incident u svečanoj loži!

U posljednjoj utakmici 26. kola domaćeg prvenstva Hajduk je na gostovanju u Zaprešiću vodio protiv Intera 1:0 do 87. minute kada je Budimir izjednačio rezultat s bijele točke.

7.4.2013.
20:55
VOYO logo

Hajduk je poveo iz prvog udarca po golu, a dogodilo se to u 23. minuti kada je Caktaš ubacio loptu iz slobodnog udarca, a Andrijašević skočio i glavom pucao u vratara Delača čiji suigrači nisu uspjeli 'očistiti' opasnost, pa je Andrijašević iz novog pokušaja zatresao mrežu.

Samo tri minute kasnije Bili su mogli povećati vodstvo, ali Caktaš je nakon nabacivanja Kouassija iz blizine pucao preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 32. je Inter skoro izjednačio kada je Oršić pucao s dvedesetak metara, a lopta se nakon nespretne intervencije vratara Blaževića odbila u vratnicu. Domaćin je novu šansu za izjednačujući gol imao u 57. minuti kada je Šarić nabacio iz kornera, a Budimir zatresao gredu.

U 59. minuti je Kouassi mogao zabiti za 2:0, ali Delač mu je odlično obranio, a nakon toga ga je u igri zamijenio Jozinović. Dvadesetak minuta kasnije igru je zbog ozljede morao napustiti Oremuš, a u 86. je Vršajević srušio Hajradinovića ušesnaestercu i skrivio penal koji je realizirao Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom kraju, točnije u 89. minuti, skoro je domaćin i preokrenuo jer je Budimir išao sam na Blaževića, no Hajdukov vratar je iz tog dvoboja izašao kao pobjednik i spasio Hajduk od poraza.

"Desetak minuta prije kraja utakmice zbio se incident u svečanoj loži. Profesor na Politologiji, Dražen Lalić, član uprave Hajduka, uputio je poneku lošu riječ Branku Laljaku, direktoru Intera i to nakon jednog malo grubljeg prekršaja domaćina. Gužvu su morali smirivati redari i policija i dobro da nije došlo do fizičkog obračuna", piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter - Hajduk 1:1 Zadar - Istra 1961 3:2 Slaven Belupo - Split 0:0 Cibalia - Lokomotiva 2:0 Rijeka - Osijek 1:0 Zagreb - Dinamo 0:3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo