TRANSFER KOJI ĆE ZATRESTI HNL / Hajduk dovodi slavnog veznjaka Filipa Krovinovića. Hrvat je otpisan u Benfici nakon skandala, ali postoji jedan problem

Image
Foto: Profimedia

Krovinović je otpisan u Benfici zbog skandala od prije desetak dana

19.7.2021.
8:18
Profimedia
VOYO logo

Slavni hrvatski veznjak i nesuđeni reprezentativac, Filip Krovinović, trebao bi uskoro potpisati za Hajduk. Krovinović bi bio najveće pojačanje ove sezone na Poljudu, uz Marka Livaju, a u Hrvatsku se vraća nakon skandala u matičnoj Benfici.

Krovinović je otpisan u Benfici zbog skandala od prije desetak dana. Benfica je tada igrala prijateljsku utakmicu protiv Covilhe, a u svakom poluvremenu igrala je jedna momčad. Krovinović nije dobio niti minute i nakon utakmice snimljen je kako s nepoznatom osobom vrijeđa trenera Jorgea Jesusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Problem s odštetom

Zbog toga je Hrvat izbačen s priprema i postavljen na transfer-listu. Spominjao se mogući povratak u Englesku gdje je imao relativno uspješne epizode u West Bromwich Albiona i Nottngham Forresta. No, Forrest ga nije otkupio i ovoga se ljeta vratio u Benficu gdje na njega očito ne računaju.

Hajduk se u kontekstu Krovinovića spominje već duže vrijeme, a sada, čini se, konačno postoji šansa da Hrvat završi na Poljudu. Jedino je pitanje hoće li Krovinović doći na posudbu ili će Hajduk otkupiti njegov ugovor. Krovinović ima ugovor do kraja lipnja sljedeće godine, a vrijedi tri milijuna eura prema Transfermarktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je ima li Hajduk tri milijuna eura ako će Portugalci inzistirati na odšteti ili u drugom slučaju, hoće li ga Benfica pustiti na posudbu jer u tom slučaju na njemu ne bi ništa zaradili ili tek neku simboličnu cifru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo