Hajduk dobio šamar u Livnu: 'Nema panike!'

Hajdukov trener Krasimir Balakov je doživio prvi poraz na klupi Bilih. Nakon dva slavlja u pripremnim utakmicama splitski klub je s 3:2 pobijedio slabašni trećeligaš iz BiH Troglav.

26.6.2011.
22:46
VOYO logo

Livno. Gledatelja: 2000. Strijelci: 1:0 - Krivić (7, 11m), 1:1 - Ah. Sharbini (19), 2:1 - Semren (51), 3:1 - Brdar (55), 3:2 - Pešić (71)

Hajduk (prvo poluvrijeme): Kalinić – James, Miličević, Glumac, Lima – Oremuš, Andrić, K. Ljubičić, An. Sharbini – Vukušić, Ah. Sharbini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk (drugo poluvrijeme): Subašić, Župan, Maloča, Mić, Kukoč – Pešić, Andrijašević, Luštica, Tomasov – Vuković, Tokić. Trener Krasimir Balakov.

Troglav: Gelo – Dar. Krivić, Orman, Šandar, Dan. Krivić – Milak, Pavić – Crnjak, Semren, Kaić – Peraica. (Još su igrali Matan, Šarić, Maždar, Sučić, Ivković, Granić, Vejzagić i Brdar). Bili su u svojoj trećoj pripremnoj utakmici pred dvije tisuće gledatelja u Livnu izgubili od Troglava s 3:2 (1:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći su došli u vodstvo nakon što je Kalinić u sedmoj minuti u kaznenom prostoru srušio Peraicu, a Danko Krivić je bio precizan s bijele točke.

Vidjelo se kod splitskih nogometaša da su umorni, nije bilo siline u igri, a teški treninzi u Kupresu uzeli su svoj danak. Ipak, u 19. minuti došli su do izjednačenja nakon što je Andrić asistirao Ahmadu Sharbiniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu Balakov je na teren poslao novu postavu, ali u 51. minuti uslijedio je novi šok za Bile jer je Troglav opet poveo i to spektakularnim pogotkom Semrena iz slobodnog udarca.

Četiri minute kasnije Josip Brdar povisio je na 3:1 protiv potpuno dezorijentiranog Hajduka. Šokirani Hajdukovci su tada počeli jurišati ne bi li izbjegli sramotu u Livnu. U 71. minuti Pešić je smanjio na 3:2, ali više od toga postava koja je bila na travnjaku nije uspjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije ugodno kad Hajduk izgubi, ali bolje da sada gubimo nego u prvenstvu", rekao je predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš, a previše razočaran nije bio ni trener Krasimir Balakov.

"Nema nikakve panike zbog ovog poraza, ovakvo nešto je i očekivano jer naporno i teško radimo. Imali smo tri treninga i upozoravao sam da će ovo biti najteža utakmica. Za ovaj dio priprema nije mi primaran rezultat već samo rad, rad i rad", izjavio je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106250027006 arti-201106230187006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo